Carla Bruni a făcut spectacol cu ținutele ei la Cannes, dar pielea îi trădează vârsta

22 mai, 2023

La cei 55 de ani ai săi, fosta Primă Doamnă a Franței are încă dimensiunile unui topmodel, însă sunt anumite zone pe care ar fi bine să și le lucreze mai mult sau să și le ascundă.

Carla Bruni la Cannes   profimedia 0778111493 jpg

Dintotdeauna a avut un corp de invidiat și a făcut furori cu ținutele sale. La 55 de ani, Carla Bruni își permite să poarte orice tip de rochie de măsura XS, însă, din păcate, pielea n-o mai ajută la fel de mult să-și expună corpul.

Cel puțin asta s-a văzut pe covorul roșu de la Cannes, unde a bifat patru apariții, două la premiere de filme și două la after party-urile organizate în această perioadă în marile hoteluri de pe Croazetă.

I-am apreciat silueta de viespe, atât de tipică franțuzoaicelor (chiar dacă ea are și sânge italian), dar n-am putut să nu observăm pielea lăsată de la axilă și din jurul genunchilor, cea de pe corsaj și, inevitabil, cea de pe mâini, care a început să-i trădeze serios vârsta.

Deși mai sunt artiste care își etalează corpul în cele mai spectaculoase ținute de red carpet, chiar și la peste 50 de ani - cum ar fi Jennifer Lopez (53), Liz Hurley (57), Jennifer Aniston (54), Halle Berry (56), Lucy Liu (54), Julia Roberts (55) ori Salma Hayek (56) - , ele încă nu au această problemă și pot purta lejer ținute decoltate, mini sau decupate, fără a lăsa la vedere porțiuni de piele uscată sau lăsată.

Carla Bruni Sarkozy, care este încă o răsfățată a evenimentelor de red carpet și continuă să aibă contracte generoase de imagine cu cele mai mari case de modă - Hugo Boss, Bvlgari, Chopard, Chanel - deci are tot interesul să-și păstreze corpul în cea mai bună formă și există nenumărate tratamente noninvazive care pot ajuta pielea să rămână fermă și hidratată, chiar și după pragul vârstei de 50 de ani.

Desigur, nu e nicio problemă nici să-ți asumi faptul că gravitația și trecerea timpul își pune amprenta implacabil și pe fizic, dar atunci, ca profesionistă a podiumurilor de modă, ar trebui să-și mascheze anumite neajunsuri - pe care, altfel, și le corectează cu filtre atunci când postează diverse fotografii pe conturile ei de socializare.

FOTO: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg