Carla Bruni revine la cariera de fotomodel

7 august, 2013
article 2383678 1b1e58d4000005dc 389 634x757 jpeg

Soţia fostului preşedinte al Franţei Nicolas Sarkozy este noua imagine a casei Bvlgari, pentru care a realizat un pictorial, în cadrul celei mai noi campanii publicitare.

Soţia fostului preşedinte al Franţei Nicolas Sarkozy este noua imagine a casei Bvlgari, pentru care a realizat un pictorial, în cadrul celei mai noi campanii publicitare.

La cei 45 de ani ai săi, fosta Primă Doamnă a Franţei revine în lumina reflectoarelor ca fotomodel, fiind ofertată de compania de bijuterii Bvlgari să devină imaginea oficială a brandului.

Îmbrăcată elegant şi cu un chip radiant, Carla exprimă bucurie şi încredere în sine în fotografiile în care apare purtând felurite bijuterii distinse Bvlgari, asortate cu ceasuri, genţi şi ochelari de soare, o colecţie inspirată de stilul elegant al divei Elizabeth Taylor.

image

Decorul ales pentru campanie este Roma, Carla fiind fotografiată fie în timpul shopping-ului în magazinul Bvlgari Condotti, sau bând un espresso, fie luând parte la o petrecere sau eveniment monden pe unul dintre acoperişurile capitalei.

image

„Sunt foarte mândră şi foarte fericită pentru că am fost aleasă să reprezint imaginea Bvlgari pentur Haute Joaillerie“, a spus Bruni, care şi-a întrerupt cariera de modelling începută la 19 ani fie ca să se concentreze pe muzică, fie din cuaza mandatului de preşedinte al soţului ei.

image

„Într-un fel, această casă de bijuterii îmi este deja familiară. Mă simt conectată la istoria sa romantică şi la sufletul său italian care respiră viaţă şi bucurie şi sper sincer să o onorez“, a adăugat ea în cadrul unei petreceri private organizate în Portofino.

image

Foto: BvlgariRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg