Carla Bruni și Nicolas Sarkozy au sărbătorit „nunta de topaz”

8 februarie, 2024

În ciuda tuturor așteptărilor, fostul cuplu prezidențial francez a rezistat încercărilor și a ajuns să sărbătorească 16 ani de mariaj.

16 ani de la căsătoria lui Nicolas Sarkozy cu Carla Bruni la Palatul Élysée. Profimedia, Instagram
16 ani de la căsătoria lui Nicolas Sarkozy cu Carla Bruni la Palatul Élysée. Profimedia, Instagram

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy au surprins pe toată lumea când, la doar trei luni de când s-au cunoscut, s-au și căsătorit. Se întâmpla pe 2 februarie 2008, când fostul manechin italian îi spunea „Da” politicianului francez în Salon Verde de la primul etaj al Palatului Élysée. Cununia civilă a fost oficiată de primarul celui de-al 8-lea arondisment al Parisului, pe atunci François Lebel. De atunci, cei doi și-au scris povestea ca una dintre cele mai urmărite perechi din showbizul francez și au devenit părinți în 2011, odată cu nașterea fetiței lor, Giulia.

Acum, la 16 ani de la momentul uniunii lor, Carla Bruni și Nicolas Sarkozy au aniversat așa-numita „nuntă de topaz”, adică 16 ani de mariaj. În continuare foarte îndrăgostită de soțul său - pe care tabloidele din Haxagon scriau că l-ar fi înșelat cu artistul Benjamin Biolay - , Carla Bruni împărtășește adesea pe Instagram fotografii cu ea și Nicolas Sarkozy, alături de amintiri din viața lor împreună.

De pildă, în 2022, pentru a marca cei 15 ani de iubire, supermodelul a postat o fotografie alb-negru cu ea și fostul președinte francez în timp ce semnau în registrul de stare civilă pentru a-și oficializa uniunea. A fost un moment imortalizat de actorul și scenaristul Vincent Perez, căruia ea i-a mulțumit. „Păream foarte concentrată când am semnat", a glumit ea. Pentru a reaminti, în acea zi de iarnă din 2008, președintele de atunci și cântăreața au făcut tot posibilul pentru a-i păcăli pe fotografi și pentru a avea un adevărat moment intim. Pentru a face acest lucru, ei și-au ales cu grijă grupul de prietenii invitat la evenimentul lor privat. Printre cele aproximativ douăzeci de celebrități prezente s-au numărat Farida Khelfa (cavaler de onoare al miresei, cu Julien Civange), Marine Delterme și Nicolas Bazire (cavaler de onoare al mirelui, cu Mathilde Agostinelli).

Cuplul a ales Palatul Élysée pentru a-i păcăli pe paparazzi, care se așteptau să-i vadă sosind la una dintre primăriile din Paris pentru ziua cea mare, fără succes însă. După ceremonia oficială, a urmat dineul găzduit de La Lanterne, în Versailles, unde toată lumea a avut parte de o seară intimă. În meniu, nu au existat feluri de mâncare sofisticate, ci doar un fondue de Burgundia într-o „atmosferă relaxată și prietenoasă", după cum au povestit Patrice Duhamel și Jacques Santamaria în cartea lor, „L'Élysée, histoire, secrets, mystères”, publicată în 2017.

Anul acesta, Carla Bruni a postat o suită de instantanee de suflet cu soțul său, alături de mesajul: „La mulți ani, iubirea mea...”

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg