Carlos Santana a leşinat pe scenă. Ce a păţit artistul în vârstă de 75 de ani

6 iulie, 2022

Legendarul muzician a avut un moment de slăbiciune, care i-a alertat pe toţi cei prezenţi la concertul pe care-l susţinea la Detroit.

Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg

Fanii veniţi să se bucure de muzica lui Carlos Santana au experimentat un episod înfricoșător, când au văzut cum idolul lor se prăbuşeşte pe scenă în timpul concertului.

Carlos Santana profimedia 0628257893 jpg

Santana cânta la Pine Knob Music Theatre, la periferia oraşului Detroit, şi tocmai începuse să interpreteze melodia „Joy”, când s-a produs nefericitul eveniment. Martorii spun că artistul a simţit că ceva nu e în regulă cu el şi că s-ar fi aşezat în faţa tobelor, prăbuşindu-se apoi pe spate. De acolo, o grămadă de angajați, inclusiv cei din echipajul de urgenţă medicală, s-au repezit să-i acorde primul ajutor. Pentru a-i oferi intimitate, organizatorii au scos o prelată neagră pe care au folosit-o pentru a-l proteja pe Santana de ochii curioşilor.

Din fericire, Santana şi-a revenit în simţiri și a fost văzut făcând cu mâna mulțimii în timp ce era scos de pe scenă cu ajutorul unui scaun cu rotile. Artistul a fost dus la spital pentru o evaluare suplimentară.

După câteva ore, reprezentantul său de presă a oferit mai multe detalii privind starea sa. Se pare că artistul în vârstă de 75 de ani a suferit un episod de epuizare termică şi de deshidratare, ceea ce a condus la leşinul de pe scenă. Medicii de la spitalul local au hotărât să-l mai ţină, sub supraveghere pentru orice eventualitate, dar reprezentantul său spune că „se simte mult mai bine”.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg