Carmen Avram intră în politică. Ce se întâmplă cu emisiunea "În Premieră" de la Antena 3 VIDEO

26 martie, 2019
1 carmen avram in politica jpg jpeg

Jurnalista de investiga┼úie d─â televiziunea pentru Bruxelles. Iat─â care e motiva┼úia ei ┼či cine o va ├«nlocui la c├órma celei mai apreciate emisiuni de investiga┼úie.

Veste ┼čoc ├«n Antena 3! Carnen Avram, cunoscuta realizatoare de emisiuni de investiga┼úie, multipremiat─â pentru edi┼úiile documentare "├Än Premier─â", a decis s─â candideze pe lista celor de la PSD pentru alegerile europarlamentare. Jurnalista o va seconda pe Rovana Plumb.

Carmen Avram a vorbit, ├«n emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, despre decizia de a intra ├«n politic─â ┼či motivul pentru care a ales aceast─â cale.

"A fost foarte greu s─â iau aceast─â decizie pentru rela┼úia care s-a creat ├«ntre oamenii care conduc ┼či formeaz─â institu┼úia ┼či mine, pentru toat─â sus┼úinerea de care am beneficiat ├«n ace┼čti ani. A fost greu pentru echipa ├«n care am lucrat ┼či, ca s─â ├«mi fie ┼či mai greu, ├«┼úi spun, ├«n premier─â, c─â peste iarn─â am avut o problem─â personal─â care m-a ├«mpiedicat s─â ies din cas─â o lun─â - dou─â. ├Än perioada aia, colegii mei au preluat absolut tot ce trebuia f─âcut pentru emisiune, m─â vizitau ├«n fiecare zi. Apogeul l-au atins de Cr─âciun, c├ónd le-am spus c─â voiam s─â fac bradul, dar nu puteam fizic pentru c─â aveam o problem─â. A fost pentru prima dat─â c├ónd aveam un brad f─âcut de altcineva ┼či nu de membrii familiei", ├«┼či aminte┼čte Carmen Avram.

"În momentul în care am luat decizia,

. A fost greu de luat, dar am ┼čtiut c─â acesta este momentul. Am f─âcut acest pas pentru c─â eu sunt un fan al democra┼úiei. De 30 de ani, ├«n fiecare iarn─â, pe 21 decembrie, eu s─ârb─âtoresc ├«n mine ce s-a ├«nt├ómplat atunci. Ie┼čirea din perioada aia, pentru mine, a fost ca ie┼čirea din lag─âr. Eu am co┼čmaruri ┼či ast─âzi despre ce a fost atunci.

pentru c─â, dintr-o dat─â, c├ónd te-ai fi a┼čteptat ca noi s─â ne fi a┼čezat ├«n democra┼úie, a devenit periculos s─â ai o alt─â opinie. A devenit o crim─â.

pentru că am văzut cum se calcă pe principiile democraţiei, am văzut cum se cere dispariţia de televizuni, de partide", a mai spus jurnalista.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg