Carmen Brumă, campioana maratonului din weekendul trecut FOTO

24 aprilie, 2017
Carmen Bruma Bucharest International 10k jpeg

Vedeta a reuşit performanţa de a ieşi pe primul loc la Bucharest Intenational 10K.

image

Carmen Brumă a concurat alături de 800 de alergători din 20 de ţări, printre care nume celebre din atletismul românesc precum Gabriela Szabo, Constantina Diţă, Anişoara Cuşmir şi Paula Ivan, şi a obţinut locul fruntaş la categoria sa. Mai exact, a alergat 10 kilometri în 44,54 minute, de altfel, şi cel mai bun timp al său de până acum.

image

"Bravo! Foarte tare! Simt foarte rar şi atunci cu multă economie sentimentul de respect. Acum însă, respectul este recomandat în cantităţi industriale. Respect la superofertă! BRAVO!", a scris Mircea Badea pe contul lui de socializare, mândru de performanţa iubitei sale.

"Felicitări, Carmen! Eşti un exemplu de voinţă şi disciplină şi mă bucur că rezultatele nu au întârziat să apară şi că toată lumea poate înţelege aceste lucruri despre tine!", a scris şi buna sa prietenă, Adina Halas.

Constantina Biţă şi Carmen Brumă.

Carmen Brumă a mai participat până acum la mai multe competiţii de acest tip, precum Maratonul Internaţional Bucureşti, Maratonul DHL, Maratonul Reîntregirii Neamului, Crossul Pădurii, având la activ un maraton de 42,195 km şi 4 semimaratoane, precum şi două curse de 10 kilometri câştigate.

Bucharest International 10K este o competiţie organizată de campioana mondială la maraton Constantina Diţă. Au participat 800 de alergători din 20 de ţări, atleţi din elita mondială veniţi în România special pentru această competiţie care are şanse să fie înscrisă în circuitul internaţional.

Gabriela Szabo şi Carmen Brumă.

Traseul cursei de 10km este plat şi rapid şi oferă oportunitatea unui record personal competitiv pentru atleţii profesionişti sau amatori.

Startul a fost dat pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, iar concurenţii au alergat până în centrul Bucureştiului trecând pe lângă cele mai importante obiective turistice. Sosirea a avut loc în acelaşi punct cu cel de start.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg