Carmen Brumă, două proiecte la Antena1: „Emisiunea aceasta este reţeta perfectă pentru relaxare"

21 februarie, 2022
3 carmen111 jpg jpeg

Carmen Brumă se va alătura proiectului Hello Chef şi ne va împărtăşi sfaturi pentru a slăbi sănătos. Vedeta poate fi urmărită şi în emisiunea MediCOOL.

„Emisiunea aceasta este reţeta perfectă pentru relaxare, din punctul meu de vedere, mâncare bună, decor prietenos, invitaţi carismatici, informaţii despre alimentaţia sănătoasă, dar şi ponturi de gătit, plus o echipă chef Blenche – Brumă cu care sigur nu vă veţi plictisi!”.

Duminică, 27 februarie, de la ora 13:30, Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, lui Chef Roxana Blenche i se vor alătura Carmen Brumă, dar şi o vedetă. Împreună vor veni în întâmpinarea telespectatorilor cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

stanga
dreapta
1 brum8 jpg jpeg
3 carmen111 jpg jpeg

 „Noul sezon Hello Chef va fi mult mai interesant, vom avea jocuri noi în timpul emisiunii, cât şi invitaţi senzaţionali. De asemenea, trebuie să mulţumesc echipei pe această cale, avem o bucătărie nou-nouţă, care respectă toate <exigenţele> mele. De abia aştept să înceapă, pentru că veţi descoperi o nouă Roxana, mult mai relaxată, iar preparatele, vă asigur că vor fi unele pe toate gusturile. Vom încerca şi de această dată să le oferim telespectatorilor cele mai tari ponturi legate de plating, pentru a impresiona şi cel mai pretenţios invitat la masă!”, spune Roxana Blenche.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg