Carmen Brum─â, interven┼úie la nivelul fe┼úei: "Abia a┼čtept s─â v─â ar─ât rezultatele"

20 aprilie, 2021
1 carmen9 jpg jpeg

Arat─â ca o adolescent─â, de┼či nu are interven┼úii estetice, iar singurul ei aliat e sportul. Acum, Carmen Brum─â a recurs la o schimbare. Vedeta a optat pentru o procedur─â nechirurgical─â la nivelul fe┼úei.

ÔÇ×Pentru cei care nu au prins subiectul, mi-am f─âcut o procedur─â nechirurgical─â, estetic─â, pentru ├«mbun─ât─â┼úirea laxit─â┼úii tegumentare. Sunt foarte bine. M─â recuperez foarte repede. Abia a┼čtept s─â v─â pot ar─âta f─âr─â filtru rezultatele, c├ónd o s─â-mi cad─â coji┼úele, pentru c─â ├«n acest moment am un soi de coji┼úe pe care trebuie s─â le las s─â cad─â ├«n mod naturalÔÇŁ, a spus Brum─â pe o re┼úea de socializare.

Carmen face minuni ┼či reu┼če┼čte s─â ob┼úin─â rezultate spectaculoase cu regimul de via┼ú─â pe care ├«l recomand─â. De cur├ónd, Bogdan Boant─â i-a recunoscut meritele dup─â ce a reu┼čit s─â scape de 10 kilograme.

stanga
dreapta
2 carmen9 jpg jpeg
5 carmen bruma antrenament in apa supersilueta de plaja 6 jpg jpeg

ÔÇ×├Än regimul ─âsta mi-a pl─âcut c─â am avut trei mese principale ┼či dou─â gust─âri. Nu le-am avut pe or─â, c─â la noi e un pic ciudat, cu programul,dar am ├«ncercat pe c├ót posibil s─â respect. N-am m├óncat carbohidra┼úi. Aveam voie o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â paste integrale r cu ro┼čii. Pizza nu aveam voie. Pofta a r─âmas, cu toate c─â am sl─âbit ┼či am ┼úinut regim. Acum am terminat cele 8 s─âpt─âm├óni. O s─â ┼úin ├«n continuare cont. Mi-ar pl─âcea s─â mai sl─âbesc vreun kilogram, dar apoi s─â pun mas─â muscular─â, s─â merg la sal─â, c─â zici c─â sunt ca un puiÔÇŁ, a spus Bogdan Boant─â la Antena Stars.