Carmen Brumă şi-a schimbat look-ul. Iată cum arată acum!

22 decembrie, 2014
carmen bruma nou look cristi pascu jpeg

Carmen Brumă este una dintre vedetele căreia îi place să se reinventeze constant, apelând la tot felul de trucuri menite să-i îmbunătăţească aspectul fizic. Dacă la părul creţ renunţă mai greu, de la tratamente cosmetice nu se dă în lături.

Carmen Brumă este una dintre vedetele căreia îi place să se reinventeze constant, apelând la tot felul de trucuri menite să-i îmbunătăţească aspectul fizic. Dacă la părul creţ renunţă mai greu, de la tratamente cosmetice nu se dă în lături.

Astfel, în prag de sărbători, Carmen Brumă a apelat la mai bunul său prieten, renumitul hairstylist Cristi Pascu, pentru a aplica o serie de tratamente menite să-i însănătoşească podoaba capilară.

“Am descoperit recent la Cristi Pascu Exclusive un tratament eficient pentru hidratarea părului meu care are tendinţa să devină foarte uscat iarna”, declară vedeta. Iată, astfel, ce tratament a urmat Carmen pentru a avea un păr puternic şi strălucitor:

1. Şampon pentru curăţarea în profunzime a părului, la scafă cu apă ionizata şi cromoterapie. “Apa ionizată dublează efectele tratamentelor şi închide cuticula firului de păr. Părul devine astfel mai mătăsos şi mai lucios. Efectele sunt vizibile mai ales în cazul părului ondulat şi deshidratat”, declară Cristi Pascu.

2. Tratament de sigilare a firului de păr;

3. Tratament intens pentru reconstrucţia firului de păr, care transformă părul degradat într-un păr sănătos;

4. Tratament intensiv pentru hidratare şi reconstrucţie care controlează încreţirea şi redă flexibilitatea părului;

image

După aceşti patru paşi, Cristi Pascu i-a intins vedetei părul şi l-a strâns la spate astfel încât să pară că a adoptat o coafura tip bob. Când au văzut-o, fanii au crezut că vedeta s-a tuns, însă, în realitate a fost vorba de un truc de efect realizat de Cristi Pascu.

“Părul mai scurt se potrivea atât evenimentului la care Carmen urma să participe, cât şi rochiei pe care a purtat-o. A fost o coafura de efect, de o seară, care poate fi adoptată de femeile de afaceri la întâlniri importante, mai ales dacă poartă ţinute tip office”, declară hairstilistul.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg