Carmen Electra arată la 48 de ani ca la 20. Actriţa a iubit mai mulţi bărbaţi celebri, cu unul dintre ei a fost căsătorită nouă zile

22 aprilie, 2020
1 carmela jpg jpeg

Actriţa Carmen Electra, pe numele real Tara Leigh Patrick, a intrigat pe toată lumea cu apariţiile publice de-a lungul carierei sale. A fost una dintre cele mai provocatoare femei din lume, dar  totul s-a schimbat în viaţa ei după ce l-a cunoscut pe cântăreţul Prince.

Cunoscutul artist a ajutat-o ​​să lanseze primul ei album. Carmen l-a întâlnit pe Prince când s-a mutat la Minneapolis, iar în 1996 şi-a făcut debutul în modeling  şi a început să apară tot mai des pe coperta Playboy.  S-a mutat apoi la Los Angeles şi şi-a făcut intrarea în actorie.

O cunoaştem cel mai bine pentru rolul lui Lani McKenzie în popularul serial „Baywatch”, dar a jucat în numeroase alte producţii. Ba mai mult, a avut o viaţă tumultoasă şi pe plan sentimental.

4 carmen2 jpg jpeg

A iubit mulţi bărbaţi celebri, dar s-a măritat cu o vedetă a baschetului, nimeni altul decât Dennis Rodman. Cei doi au spus “Da!” la Las Vegas, dar după nouă zile au cerut anularea căsătoriei. Sportivul a declarat ulterior că nu era el însuşi când a făcut acest pas. La patru luni după aceea s-au separat pentru totdeauna. După Rodman, Carmen Electra s-a iubit cu chitaristul Dave Navarro, cu care s-a căsătorit în 2003. Cei doi şi-au expus povestea într-un reality show transmis de MTV. Au divorţat după trei ani. S-a logodit apoi cu muzicianul Rob Patterson, dar nu au ajuns niciodată la altar.

5 carmen3 jpg jpeg

La 48 de ani, celebra actriţă arată încă impecabil . Deşi nu ştim cu exactitate cine a fost partenerul ei în ultimii ani şi nu mai apare pe ecrane, Electra rămâne încă una dintre cele mai interesante persoane din lumea showbiz-ului.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}