Carmen Electra, încă electrizantă la 50 de ani! Ce apariție wow a avut fostul star Baywatch

7 decembrie, 2022
Carmen Electra, Getty (1) jpg

Bombă sexy a fost toată viața. Dar și la 50 de ani, Carmen Electra face furori. Și-a unduit formele apetisante într-o rochie asemănătoare unui costum de baie, ținută în care și-a petrecut mulți ani ai tinereții.

Carmen Electra știe că e frumoasă și ne-a arătat asta, mereu. A făcut-o din nou și la Gala People's Choice Awards 2022, pe covorul roșu.

Este electrizantă, este magnetică! Ca o veritabilă bombă sexy a pășit la evenimentul cu ștaif, punându-și în valoare formele-i celebre. La 50 de ani, Carmen Electra a optat pentru o coafură simplă, coadă de cal, machiaj smoky cat eye și bijuterii de la Sterling Forever și Natalie Mills.

Vedeta care acum are o mulțime de urmăritori și pe OnlyFans a îmbrăcat o rochie sexy Alexander Wang în valoare de cca 1500 de dolari, care i-a evidențiat bustul impresionant, aranjat la estetician.

Fără îndoială, Carmen Electra este o împătimită a procedurilor estetice, iar rezultatul este fabulos.

Fanii săi au fost încântați de apariție și s-au întrecut în complimente: ”Superbă!”, ”Zeiță!”, ”Ești femeia perfectă!”, i-au scris câțiva dintre aceștia, după ce Carmen Electra a postat un video de la eveniment pe pagina sa de socializare.

Interesanta rochie sexy purtată de diva de 50 de ani este inspirată din design-ul costumelor de baie întregi. Cum face totuși Carmen Electra să nu-și arate vârsta? Secretul stă chiar în apa sărată și l-a învățat de când juca în Baywatch.

”Iubesc oceanul. Apa sărată este o binecuvântare pentru piele, o exfoliază și o tonifică”, spunea diva în urmă cu câțiva ani.

Actriţa Carmen Electra, pe numele real Tara Leigh Patrick, a intrigat pe toată lumea cu apariţiile publice de-a lungul carierei sale. Este una dintre cele mai provocatoare femei din lume. O cunoaştem cel mai bine pentru rolul lui Lani McKenzie în popularul serial „Baywatch”, dar a jucat în numeroase alte producţii. Ba mai mult, a avut o viaţă tumultoasă şi pe plan sentimental.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg