Carmen Harra a prevăzut divorţul Elenei Băsescu. "Era să fiu linşată!"

3 septembrie, 2016
Carmen Harra 102 jpeg

În 2013, aceasta a făcut o analiză a căsniciei mezinei lui Traian Băsescu şi spunea că n-avea nicio şansă ca mariajul ei să dureze mai mult de patru-cinci ani.

image

Întrebată acum trei ani ce indică numerologia Elenei şi a lui Bogdan despre mariajul lor, Carmen Harra a spunea următoarele pentru "Ziarul Ring": „Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naştere. Mariajul dintre Elena şi Bogdan are şanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani şi după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ţine împreună doar o influenţă externă”.

Mai mult, ea a comentat şi că Bogdan îşi va reface rapid viaţa. „El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură şi va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult şase ani şi e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soţie. Ea însă va rămâne cu ambii copii şi îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare şi nu va mai avea alţi copii. În urma despărţirii, ea îi va plăti nişte bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relaţia asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală”, mai spunea Harra, potrivit ziarulring.ro.

Tot pe 6 septembrie 2013, prezicătoarea dădea drept sigur faptul că că fetiţa Elenei Băsescu va avea un frăţior, iar Traian jr a venit, într-adevăr, pe lume pe 31 ianuarie 2015.

Evident, predicţia a stârnit furia familiei Băsescu, mai ales într-o perioadă în care patriarhul ei, Traian Băsescu, era încă preşedintele României. „La vremea respectivă, am fost supusă unor presiuni uriaşe pentru că am îndrăznit să spun un adevăr rezultat numerologic. Numerologia e codificarea timpului şi e cea mai exactă ştiinţă. Mi s-a spus că ea (Elena – n.r.) s-a dus la taică-său plângând la prima oră şi a fost un scandal monstru, era să fiu linşată. Că cine e aia care a spus şi să facem ceva... Mi s-a transmis prin diverse persoane să plec cât mai repede din România. A fost o presiune incredibilă asupra mea, nu vă puteţi imagina... Cum am îndrăznit să spun că fata preşedintelui va divorţa?! Am îndrăznit şi am avut din nou dreptate! Nu cred în ameninţări, fiecare are dreptul la opinie liberă, spui ce crezi”, a declarat ea pentru ziarulring.ro.

Cât priveşte zvonul cum că Elena ar fi fost înşelată de Bogdan, Harra crede că: „Între ei nu e nicio altă persoană. Elena e foarte independentă şi îi e foarte greu să fie într-o relaţie, deşi ea îşi doreşte enorm să aibă familie. Însă greu reuşeşte cineva să-i intre în graţii. Ei nu sunt deloc compatibili. El e tipul rebel şi cred că la mijloc în acest mariaj a fost un interes legat de ea la un moment dat, nimic altceva. Ei şi-au parcurs relaţia înainte de căsătorie, iar acest pas spre mariaj a fost motivat de alţi factori. El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură şi va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult şase ani şi e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soţie. Ea însă va rămâne cu ambii copii şi îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare şi nu va mai avea alţi copii. În urma despărţirii, ea îi va plăti nişte bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relaţia asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală”, a mai spus scriitoarea.

„De despărţit, se despart 100%... Elena generează, de fapt, această ruptură pentru că e agresivă, are multe trăsături din personalitatea lui Traian Băsescu. E foarte autoritară şi dificilă. Însă Bogdan, când pleacă, nu se mai întoarce şi va încerca să stea departe de familia ei. Pentru că acolo, dacă nu respecţi anumite reguli, suporţi consecinţele, e foarte multă răzbunare. Nefiind compatibili, le e greu să menţină soliditatea relaţiei. Nu te poţi tolera în timp dacă nu eşti compatibil. Dacă suntem incompatibili, putem avea 100 de copii împreună şi averi uriaşe, că relaţia nu rezistă. Dacă voiau să rămână împreună, trebuiau să se căsătorească până în aprilie 2011, însă ei au făcut asta mai târziu. E vorba de incidenţa timpului. Poţi face orice într-un an prost, că nu se mai clădeşte nimic”.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg