Carmen Iohannis a mizat pe o culoare tonică la început de an școlar. Uite ce ținută a avut

12 septembrie, 2023

Soția președintelui a mai punctat o deschidere de an școlar ca Primă Doamnă a României, poate chiar ultima în această ipostază.

Carmen Iohannis tinuta la inceput de an scolar 2023   Facebook (7) jpg

Ca în fiecare an, prima întâlnire cu elevii săi în luna septembrie se lasă cu mari emoții pentru Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Anul acesta, Prima Doamnă este dirigintă la clasa a X-a, așa că s-a bucurat să-i revadă pe copiii care anul trecut erau doar boboci. Acum, cu toții au copleșit-o cu buchete de flori, zâmbete și îmbrățișări și s-au fotografiat în curtea liceului și în clasă.

Pentru prima zi de școală, Carmen Iohannis și-a ales o ținută veselă, într-o culoare tonică, una dintre preferatele ei, care se regăsește în „paletarul” garderobei sale. Rochia turcoaz cu mânecă scurtă, decolteu tăiat pe pătrat și fustă în A, cu două pense, a fost mai mult decât „regulamentară” pentru această ocazie - bifând chiar și lungimea optimă peste genunchi cerută de statutul său de cadru didactic, dar și de Primă Doamnă.

O ținută veselă, creată de Eli Lăslean, designer-ul care a semnat până acum numeroase creații vestimentare purtate de Carmen Iohannis, care îi complimentează și noua nuanță de păr, acel castaniu intens care se vede bine pe părul ei, acum mai lung. Prima Doamnă și-a accesorizat rochia cu o pereche de sandale aurii, care i-au subliniat tonul bronzat al pielii.

„Succes elevilor, profesorilor și părinților în Noul An Școlar! Zbor înalt spre visuri împlinite!”, a notat soția președintelui Klaus Iohannis pe contul său de socializare, alături de câteva instantanee realizate alături de elevii săi. Totodată, Carmen Iohannis speră ca noua reformă a învățământului să fie de bun augur pentru toți cei implicați. „Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Pentru Carmen Iohannis, acesta ar putea fi ultimul început de an școlar în calitate de Primă Doamnă a României, având în vedere că mandatul lui Klaus Iohannis se încheie anul viitor, iar până acum nu a fost fixată o dată pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg