Carmen Iohannis, la balul de absolvire al elevilor săi. Unul dintre ei a luat BAC-ul cu 10 curat!

28 iunie, 2022

Prima Doamnă a petrecut alături de seria de elevi care a terminat clasa a XII-a şi care au făcut-o tare mândră la examenul de bacalaureat.

Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg

Şcoala s-a încheiat, să înceapă petrecerile! Pentru absolvenţii clasei a XII-a, care şi-au susţinut cu brio şi examenul de bacalaureat, prima petrecere a fost balul de absolvire. Şi cu toţii s-au grăbit să se distreze, căci vara înseamnă şi examene de admitere la facultăţi, deci emoţiile nu s-au încheiat cu totul.

Carmen Iohannis, ca dirigintă a unei serii terminale la Liceul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, a stat cu sufletul strâns, până ce elevii săi au promovat şi bacalaureatul. Dar, în tot noianul de emoţii, s-a ales şi cu o mare bucurie: unul dintre liceeni a încheiat probele examenului de maturitate cu 10 curat, pe linie.

Carmen Iohannis balul de absolvire (2) jpg

"Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea doamnei diriginte!", a notat mândră Carmen Iohannis, alături de câteva fotografii de la balul de absolvire al elevilor săi.

Pentru ziua cea mare, Prima Doamnă a ales o rochie pe tipicul cu care ne-a obişnuit: fără mâneci, cu fusta cloş, scurtă până la genunchi, colorată (un tulle brodat cu motive florale) şi accesorizată cu sandale roz prăfuit. 

Carmen Iohannis balul de absolvire (3) jpg

De altfel, doamna Iohannis era singura cu o ţinută atât de scurtă şi văratică, fetele din grupa ei de-a XII-a purtând toate rochii lungi, de ceremonie, din tulle, voal sau tafta, aşa cum cere eticheta la astfel de evenimente-cheie.

De observat, însă, coafura soţiei preşedintelui, cu părul ceva mai deschis la culoare de cele câteva highlights-uri noi blonde şi prins lejer, cu unele şuviţe încadrându-i faţa.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg