Carmen Iohannis, pusă la zid de Iulia Albu, din cauza ţinutei: „Vorbim doar de nişte cârpe“

3 iunie, 2019
1 carmeni ohannis iulia albu jpg jpeg

Vizita Papei Francisc din ţara noastră, care s-a desfăşurat pe mai multe zile, a fost un nou prilej pentru Carmen Iohannis de a apărea în public alături de soţul ei, Klaus Iohannis, preşedintele României.

Deşi multă lume a admirat ţinutele alese de Carmen Iohannis, Iulia Albu a afirmat, într-un interviu pentru revista Viva, că soţia preşedintelui a abuzat de un privilegiu care nu îi aparţine.

„Carmen Iohannis dă cu bâtă în baltă şi cu băţul în gard, abuzând de un privilegiu care nu îi aparţine! «Le privilège du blanc» este un privilegiu exclusiv al reginelor sau prinţeselor catolice, care, la întâlnirea cu Papa, de-a lungul istoriei, au putut purta rochie albă, dar şi-au acoperit întotdeauna părul. Mantilla (vălul specific adesea confecţionat din dantelă) este purtată pe cap la vizitele Suveranului Pontif şi poate fi abandonată doar în cazul în care părul este strâns. Sigur, noi vorbim doar de nişte cârpe. Carmen este o femeie frumoasă, iar această ţinută ar fi putut-o purta oriunde în altă arte, mai puţin, fireşte, cu această ocazie. Regulă generală de etichetă este aceea de modestie şi respect conform normelor catolice. Sigur, noi nu suntem toţi catolici şi in niciun caz mai catolici decât Papa, dar, ipotetic şi realist vorbind, sunt sigură că de la bugetul de stat s-ar putea găsi fonduri pentru un stilist profesionist pentru Doamna Iohannis“, a spus Iulia Albu.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia