Carmen Iohannis şi-a luat "La revedere" de la o nouă serie de elevi. Ce le-a spus în ziua absolvirii?

30 mai, 2022

Prima Doamnă şi-a dus misiunea la bun sfârşit cu încă o grupă de liceeni, alături de care a sărbătorit finalul unui ciclu şcolar.

Carmen Iohannis diriginta clasa a XIIa grupa de elevi final de an Sibiu  (3) jpg

Sfârşit de an şcolar plin de emoţii la Sibiu! Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Liceul "Gheorghe Lazăr" din oraş şi diriginte la clasa a XII-a, şi-a condus seria de elevi la ultimul careu. Ziua absolvirii liceului s-a lăsat cu lacrimi de bucurie printre cei care au studiat sub îndrumarea soţiei preşedintelui României.

Elevii doamnei Iohannis au avut parte de-o ceremonie clasică, cu robe, toci, baloane şi flori, clasa lor având panglici de culoarea bleu - pentru a se diferenţia de alte clase de a XII-a. 

La rândul său, diriginta Carmen Iohannis a fost foarte elegantă, alegând să poarte o rochie scurtă de culoare vernil, accesorizată cu sandale cu toc şi geantă într-o nuanţă de nude.

Din fericire, vremea a ţinut cu ei şi, după reuniunea din clasă, s-au putut bucura din plin de ceremonia din curtea liceului. Dacă Prima Doamnă a primit un buchet frumos de flori din partea întregii clase, şi elevii au primit câte un trandafir alb, alături de diploma de absolvire a liceului. La finalul ceremoniei, cu toţii s-au fotografiat ţinând în mână câte un trandafir şi având în suflet sentimente amestecate: cel de regret, că s-au dus anii de liceu, şi cel de bucurie, pentru noile provocări care îi aşteaptă.

"Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști, ca până acum! Felicitări și succes, absolvenți Lăzăriști!" a fost urarea pe care le-a făcut-o Carmen Iohannis foştilor săi elevi, de-acum absolvenţi ai Liceului "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

Cel mai probabil, din toamnă, Prima Doamnă va fi dirigintă la o nouă grupă de elevi, ştiut fiind faptul că preferă catedra în locul implicării în politică, alături de soţul său, prezenţa sa în spaţiul public şi vizitele sale oficiale fiind tot mai rare în ultimii ani.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG