Carmen Iohannis vs. Brigitte Macron, două Prime Doamne la minijup

24 august, 2017
iohannis carmen macron brigitte jpeg

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, alături de soţia sa, Brigitte, se află astăzi în prima lor vizită oficială în România, o vizită de o zi, dar cu o listă de activităţi şi întâlniri atent planificată. Cu doar câteva zeci de minute în urmă, Emmanuel şi Brigitte au fost întâmpinaţi de către preşedintele României, Klaus Iohannis, şi de soţia sa, Carmen Iohannis, la Cotroceni, moment mult aşteptat, atât de către presă, cât şi de către telespectatori. Este o ocazie deosebită de a analiza două stiluri vestimentare de prime doamne, mai ales că se anunţă că, atât Prima Doamnă a Franţei (64), cât şi omoloaga sa din România (56), vor schimba mai multe ţinute de-a lungul zilei.

image image image

Sunt doar 8 ani diferenţă de vârstă între cele două femei care se aseamănă din mai multe puncte de vedere. Brigitte, fostă profesoară de literatură franceză şi de teatru, iar Prima Doamnă a României, profesoară de engleză, amândouă cu părul vopsit blond şi cu o statură asemănătoare, dar cu o pasiune comună - rochiile şi fustele deasupra genunchilor.

image

Iată că astăzi am avut ocaziă să le vedem laolaltă, îmbrăcate în culori complementare. Prima Doamnă a României a ales pentru acest eveniment o rochie bleu ciel cu  fustă în cloş deasupra genunchilor, un model puţin mai avangardist, având în vedere decupajul interesant de pe mâneci, creată de Eli Lăsnean, designerul care a îmbrăcat-o cu mai multe ocazii. "Rochia bleu ciel, pregătită cu mare drag pentru această ocazie pentru Prima Doamnă, foarte apreciată", a scris creatoarea de modă pe Facebook la o fotografie în care apare rochia purtată de soţia preşedintelui.

image

Cu părul aranjat într-un coc chic şi încălţări cu toc înalt, Carmen Iohannis a dat mâna cu omoloaga sa franceză şi chiar au schimbat câteva vorbe. În contrast puternic a fost Brigitte Macron, care la 64 de ani a arătat spectaculos într-o rochie strâmtă deasupra genunchilor şi cu un sacou negru scurt pe deasupra, accesorizată cu pantofi stiletto şi celebra geantă de firmă de la designerul ei preferat, Louis Vuitton, purtată pe umăr. Cu părul prins în coc şi cu zâmbetul pe buze, Prima Doamnă a Franţei a fost extrem de încântată de primirea din România.

image

Aşadar, avem două soţii de preşedinţi care arată excepţional, cu coafuri impecabile şi îndrăgostite de minijup, fustele sau rochiile deasupra genunchiului care lasă la vedere picioarele lor frumoase. Să vedem ce ţinute vor schimba în decursul acestei zile Carmen Iohannis şi Brigitte Macron şi cine va atrage mai mult atenţia!

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis.

Foto: Digi 24, Eli Lăslean, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg