Carmen Negoiţă – idei de ţinute ideale pentru Sărbători. Cum să te îmbraci ca o vedetă

27 noiembrie, 2014

Carmen Negoiţă este o adevărată fashionistă, iar blogul ei atestă acest lucru. Pe 1 decembrie, Carmen sărbătoreşte doi ani de reuşită în blogosferă, timp în care vedeta a realizat pictoriale tematice, purtând haine şi accesorii în tendinţe

Carmen Negoiţă este o adevărată fashionistă, iar blogul ei atestă acest lucru. Pe 1 decembrie, Carmen sărbătoreşte doi ani de reuşită în blogosferă, timp în care vedeta a realizat pictoriale tematice, purtând haine şi accesorii în tendinţe şi impunându-şi bunul gust vestimentar printre blogurile de nişă.

În prag de sărbători, fashionista Carmen Negoiţă propune câteva reguli de care orice femeie, care îşi doreşte să fie bine îmbrăcată, trebuie să ţină cont atunci când îşi alege ţinutele pentru petrecerile de sărbători.

Iată care sunt sfaturile ei!

1. Scoate în evidenţă o singură parte a corpului, de care eşti cea mai mândră: ori decolteul, ori picioarele. Nu ambele pentru că ar fi prea mult şi trecem în vulgar.

2. Personal, nu sunt fanul ciorapilor tip plasă. Nu aş merge pe această opţiune decât dacă avem de-a face cu o petrecere tematică. Recomand totuşi un dres foarte fin, ori, mai bine fără dres, având pielea bine hidratată.

3. Părul să nu fie strâns puternic în coc. Mai degrabă un coc lejer care să te şi ajute să nu transpiri în timp ce dansezi.

4.

5.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg