Carmen Negoiţă, sexy şi stylish în vacanţa din Tenerife

4 februarie, 2016
Carmen Negoita tenerife 4 jpeg

Vedeta a petrecut o vacanţă de neuitat în Tenerife, destinaţie pe care a ales-o în primul rând pentru clima blândă din luna ianuarie, dar şi pentru frumuseţile naturale impresionante.

image

Pe insula din Oceanul Atlantic, Carmen a închiriat o maşină şi a condus pe drumurile şerpuitoare de pe marele vulcan Teide. Astfel a ajuns aproape de vârful muntelui, de unde a admirat unul din cele mai frumoase apusuri de soare văzute până atunci.

„Pe vulcanul Teide am descoperit un peisaj incredibil. Ai senzaţia că eşti pe planeta marte, mai ales că, la apus, solul devine şi mai roşiatic. Este o experienţă uimitoare”, spune Carmen Negoiţă.

Fashion bloggerul a parcurs întreaga insulă cu maşina şi a ajuns chiar şi în sătucul Masca, situat între munţi, locul unde se spune că se adăposteau piraţii de odinioară.

Vacanţa în Tenerife, în perioada în care România se afla sub nămeţii de zăpadă, a reprezentat şi ocazia de a profita de vremea caldă şi de a face plajă, dar şi sporturi acvatice. Carmen a învăţat astfel să facă SUP (Stand Up Paddling), mai exact să vâslească, stând în picioare pe o placă ce pluteşte pe apele liniştite ale unei lagune.

image

“Am cunoscut un instructor român, stabilit în Tenerife, care m-a învăţat să îmi ţin echilibrul pe placă şi, cel mai important, să îmi înving teama de apă adâncă şi răul de mare respirând corect. În Tenerife am făcut şi pentru a doua oară în viaţa mea surf. Sunt sporturi pe care îmi doresc să le aprofundez”, spune fashion bloggerul.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg