Carmen Negoiță spune povestea fotografiilor nud: „E vorba despre mesajul din spatele imaginilor”

16 martie, 2023

Carmen Negoiță a atras de curând atenția, căci a pozat nud! Acum, vedeta a spus povestea fotografiilor.

carmen negoita nud jpg

Invitați în platoul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Vali Bărbulescu și Carmen Negoiță au vorbit despre proiectul de conștientizare a problemelor pe care le întâmpină oamenii legate de propria imagine. Este vorba despre un proiect ce luptă împotriva bullying-ului, pentru a încuraja oamenii să nu-și urască propriul corp, să-și îmbrățișeze imperfecțiunile și să nu încerce constant să atingă un ideal, transmite protv.ro.

Printre femeile care s-au alăturat acestui proiect se numără și Carmen Negoiță, care a pozat nud. Vedeta a comentat fotografiile cu ea complet dezbrăcată. „Sunt niste fotografii foarte faine, asta povesteam cu Vali, că la bătrânețe, când o să am 80 de ani și pielea toată lăsată, o să fie gen: am făcut ceva în toată viața asta.

Dar pe lângă asta, mi s-a părut foarte tare proiectul, mesajul din spatele imaginilor, căci despre asta este toată povestea. Să învățam să ne apreciem la orice vârstă, chiar dacă nu arătăm perfect, nu suntem cele mai fit în momentul respectiv și nu trebuie să ne comparăm cu alții", a explicat vedeta. 

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță

Într-un interviu pentru OK! Magazine, vedeta a vorbit și despre ocupația pe care o are. Vedeta este antreprenor. „Am două afaceri împreună cu mama şi cu sora mea, una cu preparate raw-vegan şi alta cu import de acoperitoare de sol: mochetă, parchet, LVT, linoleum.

Dar toată lumea crede că, dacă faci business, automat ai şi foarte mulţi bani cash. Dar, ca să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”, a explicat Carmen, care e și creator de conținut.

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg