Carmen Negoiță spune povestea fotografiilor nud: „E vorba despre mesajul din spatele imaginilor”

16 martie, 2023

Carmen Negoiță a atras de curând atenția, căci a pozat nud! Acum, vedeta a spus povestea fotografiilor.

carmen negoita nud jpg

Invitați în platoul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Vali Bărbulescu și Carmen Negoiță au vorbit despre proiectul de conștientizare a problemelor pe care le întâmpină oamenii legate de propria imagine. Este vorba despre un proiect ce luptă împotriva bullying-ului, pentru a încuraja oamenii să nu-și urască propriul corp, să-și îmbrățișeze imperfecțiunile și să nu încerce constant să atingă un ideal, transmite protv.ro.

Printre femeile care s-au alăturat acestui proiect se numără și Carmen Negoiță, care a pozat nud. Vedeta a comentat fotografiile cu ea complet dezbrăcată. „Sunt niste fotografii foarte faine, asta povesteam cu Vali, că la bătrânețe, când o să am 80 de ani și pielea toată lăsată, o să fie gen: am făcut ceva în toată viața asta.

Dar pe lângă asta, mi s-a părut foarte tare proiectul, mesajul din spatele imaginilor, căci despre asta este toată povestea. Să învățam să ne apreciem la orice vârstă, chiar dacă nu arătăm perfect, nu suntem cele mai fit în momentul respectiv și nu trebuie să ne comparăm cu alții", a explicat vedeta. 

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță

Într-un interviu pentru OK! Magazine, vedeta a vorbit și despre ocupația pe care o are. Vedeta este antreprenor. „Am două afaceri împreună cu mama şi cu sora mea, una cu preparate raw-vegan şi alta cu import de acoperitoare de sol: mochetă, parchet, LVT, linoleum.

Dar toată lumea crede că, dacă faci business, automat ai şi foarte mulţi bani cash. Dar, ca să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”, a explicat Carmen, care e și creator de conținut.

Foto: Facebook, arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG