Carole și Pippa Middleton, mama și sora Prințesei de Wales, apariție surpriză la nunta din Iordania

2 iunie, 2023

La marea nuntă iordaniană, Kate Middleton nu a mers doar cu soțul, ci și cu mama și sora sa. Iată ce ținute asemănătoare au avut Pippa și Carole Middleton.

FotoJetMiddletons jpg

Membrii apropiați ai familiei Prințesei de Wales au fost reperați în mulțime la nunta regală a Prințului Moștenitor Hussein și Rajwa Al Saif din Iordania. Este un semnal clar al legăturii solide de prietenie dintre monarhia britanică și cea iordaniană.

Carole Middleton și Pippa Middleton nu au lipsit de la recepția de nuntă de la luxosul Palat Zahran, din Amman. Mama și sora Prințesei de Wales au venit special pentru eveniment și pentru a-i însoți pe Prinții de Wales, a căror prezență a fost una surpriză, nu s-a anunțat anterior cine va veni la eveniment din partea familiei regale britanice. Cea mai convenabilă variantă era desigur să vină omologii mirilor iordanieni. Să lege o prietenie ca a părinților lor, căci ei vor fi viitorii monarhi al Marii Britanii și ai Iordaniei.

Pippa, frumoasa soră a Prințesei de Wales, a fost însoțită și de soțul ei James Matthews. Tatăl lui Kate nu a fost reperat printre oaspeți.

Carole, eleganta mamă a lui Kate Middleton, a îmbrăcat o frumoasă rochie albastră cu broderie, în timp ce Pippa Middleton a purtat o ținută similară. Cele două au fost reperate în public, când Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei au urcat pe scenă pentru a-i saluta pe oaspeți.

Membrii familiei Middleton s-au integrat degrabă în mulțime, la recepția fastuoasă de după nunta regală de mai devreme, unde au putut să participe doar un număr restrâns de persoane, mai exact, 140. La patrecere au venit toți cei care n-au mai avut loc la ceremonia propriu-zisă, întocmai ca la încoronarea Regelui Charles.

Fanii regali din cale afară de ageri, au semnalat degrabă pe Twitter: ”Wow, nu știam că familia lui Kate Middleton a fost invitată, nu știam că se numără printre prietenii familiei regale iordaniene.” Cert este că ”The Middletons” încep să fie din ce în ce mai mondeni!

Ceremonia de căsătorie cunoscută sub numele de „katb ktab” a avut loc în grădinile palatului, joi, la ora 14:00, ora Marii Britanii, în prezența Familiei Regale Hașemite, a șefilor de state străine și arabe și a oficialităților de rang înalt.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani  Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii  Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta  Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki  profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu  pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia  Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas  Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant  Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla  Instagram jpg