Cary Grant a venit la întâlnirea cu o starletă de la Hollywood îmbrăcat în femeie. Bărbatul cu care s-ar fi iubit faimosul actor

29 octombrie, 2021
8 grant2 jpg jpeg

Cary Grant a fost un actor de top la Hollywood în anii 1930. Viaţa lui amoroasă a avut însă de suferit din cauza traumelor cu care trăia încă din copilărie şi care l-au marcat la maturitate.

În cartea intitulată „West of Eden: An American Palace”, actriţa Jackie Park, pe numele real Mary Scarborough, a dezvăluit că a ieşit la întâlniri cu Cary Grant. Ea a mărturisit că la prima lor întâlnire, Grant a venit îmbrăcat în femeie. Actorul purta o bluză de mătase , pantaloni de catifea şi avea pantofi aurii.

Documentarul  „Women He's Undressed”, despre celebrul designer de costume Orry-Kelly, susţine că Grant a avut o viaţă secretă cu bărbaţi. Actorul ar fi trăit într-o casă din Greenwich Village cu designerul australian, care o obţinut şi câteva premii Oscar.

Cartea lui Kelly intitulată „Femeile pe care le-am dezbrăcat” prezintă o imagine vie a lui Grant, care apare ca un tânăr imigrant ambiţios, ce reuşeşte să se reinventeze.  Regizorul australian al documentarului, Gillian Armstrong, crede că asupra actorului plana o mare presiune şi că a ajuns să-şi suprime adevărata identitate într-o industrie homofobă, „A existat o asemenea presiune de a se conforma la ceea ce era considerată o viaţă obişnuită, normală”.

Armstrong a făcut aluzie la cele patru mariaje eşuate ale lui Grant cu femei şi l-a comparat cu Kelly, care a refuzat să îşi ascundă sexualitatea cu o căsătorie falsă. Kelly scrie în memoriile sale că l-a întâlnit pe faimosul actor atunci când se afla în dificultate. Archibald Leach, care mai târziu şi-a schimbat numele în Cary Grant, fusese evacuat dintr-o pensiune pentru neplată.

S-a prezentat la studioul artistului lui Kelly din 21 Commerce St. în West Village cu o cutie de tablă în care îşi adunase toate bunurile şi s-a mutat cu el.

Istoricul de film William J. Mann spune că, de fapt, acea zonă era a burlacilor, argumentând că cei doi formau un cuplu: „Bărbaţii trăiau deschis, în moduri pe care nu ţi le poţi imagina acasă”.

Memoriile şi documentarul lui Kelly descriu relaţia acestuia cu Grant de peste 30 de ani.  În timp ce spune că Cary este iubitul lui, designerul lasă şi impresia că inima i-a fost frântă de multe ori. În schimb, singurul copil al lui Grant, Jennifer Grant, a respins afirmaţiile conform cărora tatăl ei era gay. În memoria ei, „Lucruri bune”, ea scrie că, deşi există concepţii greşite interesante despre tatăl ei, ea nu le combate.

Principalele părţi ale cărţii ei explorează viaţa lui Grant ca tată iubitor. Cu toate acestea, ea abordează şi unele dintre şoaptele lui Tinseltown despre orientarea tatălui ei, dar nu intră în detalii.

Jennifer ignoră sugestia, spune că este ridicolă, dar dă de înţeles că nu îi învinovăţeşte pe acei bărbaţi care i-au dorit tatăl. „N-aş fi surprinsă dacă tata ar fi flirtat la rândul lui. Tatălui meu  îi plăcea oarecum să fie numit gay. El spunea că asta le-a făcut pe femei să dorească să demonstreze că afirmaţia este greşită”.

Totuşi, Jennifer se grăbeşte să sugereze că tatăl ei nu era exclusiv heterosexual, observând că nu ştie pe deplin dacă a experimentat sau nu sexul cu bărbaţi. Jennifer şi-a amintit pentru Closer Weekly că părintele ei era un părinte dedicat. Grant a avut fiica cu fosta soţie Dyan Cannon, cu care a fost căsătorit între 1965 şi 1968. Fostul cuplu şi-a întâmpinat copilul în 1966, iar naşterea ei i-a schimbat lumea în bine. Starul s-a retras din actorie pentru a o vedea cum creşte. Tatăl devotat a spus odată asta despre fiica lui:

„Jennifer este cea mai mare producţie a mea. Ea este cea mai fermecătoare şi captivantă fată pe care am cunoscut-o vreodată. Avem o relaţie sinceră. Ne egalăm unul pe celălalt”.

În memoria ei, Jennifer scrie că şi-a văzut tatăl mai mult în timpul despărţirii părinţilor ei. Ea a remarcat că Grant era strict şi şi-a amintit  când a găsit fard de pleoape în sertarul ei şi a avut mari probleme. Mai mult, tatăl ei a insistat să folosească întotdeauna engleza corect şi să aibă maniere bune.

Grant s-a luptat cu demonii personali, care i-au afectat puternic viaţa amoroasă. El credea că a fost abandonat de mama sa, Elise, când avea nouă ani. Abia mai târziu a aflat că tatăl său a internat-o într-un azil până la vârsta de 30 de ani. Până atunci, deja scăpase de sub control. Când s-a căsătorit cu prima sa soţie, actriţa Virginia Cherrill, în 1934, căzuse deja într-un tipar toxic.  Era îndrăgosit, dar nevoia lui de control a stricat lucrurile.

În mariajele sale cu Cherrill şi cu cea de-a doua soţie, moştenitoarea Barbara Hutton, cu care s-a căsătorit în 1943, au existat mai multe despărţiri şi reconcilieri înainte de despărţire. A urmat acelaşi tipar si în relaţiile sale cu actriţa Betsy Drake şi Cannon. Cu toate acestea, a făcut un efort să rupă ciclul în anii 1960, dar era prea târziu pentru a-şi salva căsătoria cu Cannon. 

Apoi întâlnit-o pe a cincea soţie, Barbara Harris, la un hotel din Londra, în 1976. Între ei exista o diferenţă de vârstă de 47 de ani, dar a fost dragoste la prima vedere. Harris a spus pentru Closer Weekly că soţul ei era chiar mai amuzant decât în ​​filme, spunând că avea o sclipire în ochi. În ciuda conexiunii lor instantanee la acea vreme, el a pus la îndoială motivele ei de a dori să fie cu el.

Harris a spus că a simţit presiunea de a dovedi că are doar intenţii bune şi că, odată ce şi-a dat seama cât de mult îl iubeşte, a devenit un soţ iubitor.

Grant şi Harris s-au căsătorit  la începutul anilor 1980. Harris a rămas alături de el până la moarte, care s-a produs în urma unui accident vascular cerebral, în 1986.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate