Casa copilăriei lui Donald Trump este de închiriat. Cum arată şi cât costă o noapte de cazare!

11 august, 2017
596194 009 jpeg

Donald Trump este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, preşedintele Statelor Unite ale Americii, iar acum oricine îi poate călca pe urme. Casa din copilărie a lui Donald Trump este de închiriat pe un site de profil, contra unei sume atractive.

Casa copilăriei lui Trump este de închiriat.

Aşa că membrii publicului larg pot experimenta şederea într-o locaţie fascinantă, cu însemnătate pentru Trump, o noapte la fosta sa casă. În lăcaşul construit de tatăl său Fred, Trump a locuit până la vârsta de patru anu, dar nu multe s-au schimbat la proprietate în ultimii 67 de ani.

image

Cine vine la New York şi vrea ceva inedit, casa din vecinătatea Jamaica Estates din Queens, dotată cu cinci dormitoare în care pot dormi până la 16 persoane, stă la dispoziţie la un preţ destul de accesibil. 575 de lire sterline pentru o noapte în patul lui Trump, o nimica toată în comparaţie cu experienţa de a împărţi o încăpere cu cel care este astăzi unul dintre cei mai importanţi oameni politici din lume.

image

Şi pentru ca decorul să fie unul şi mai promiţător, actualul proprietar i-a adus un omagiu lui Trump, amplasând în una dintre camere portrete cu acesta, dar şi un decupaj de carton de dimensiuni reale cu silueta sa. În acest fel, a dezvoltat o adevărată afacere după urma lui Trump. Un tur al casei arată că începuturile sale au fost relativ umile în comparaţie cu sumele uriaşe de bani şi proprietăţile luxoase cu care s-a lăudat Donald în ultimii ani.

image

Iar proprietarul continuă să exploateze mitul Trump susţinând că piesele de mobilier şi decorurile sunt originale:"Nu s-au schimbat prea multe de când Trumpii au locuit aici, bucătăria este originală şi mobilierul opulent reprezintă stilul şi bogăţia în care ar fi trăit. Aceasta este o oportunitate unică şi specială de a sta în casa unui preşedinte."

image

Donald declara în trecut pentru CNBC că este împotriva închirieii în regim Airbnb a proprietăţilor în care el a stat:  "Nu voi lăsa ca asta să se întâmple". Cu toate acestea, nu este implicat în închirierea fostei sale case, pentru că altul este proprietar acum, un proprietar care ştie  să scoată profit de pe urma unei case cu istorie.

Foto: Arhiva OK!, AirbnbRecente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg