Casă de piatră! Cele mai spectaculoase nunţi ale acestui an

23 decembrie, 2015
carl philip si sofia hepta 2059876 jpg jpeg

Ai spune că vedetele de la ei s-au vorbit să se aşeze la casa lor… în acelaşi an. De mult n-am mai văzut atâtea staruri îmbrăcate în haine de ginere şi mireasă, precum în 2015. Să vedem, aşadar, cine a spus „I do“!

image

Cameron Diaz & Benji Madden

O relaţie care a avut o desfăşurare fulgerătoare. Actriţa şi chitaristul trupei Good Charlotte, cu şapte ani mai tânăr decât ea, au început să iasă împreună în mai 2014 şi până în sărbătorile de iarnă erau deja logodiţi. În ianuarie 2015, cei doi deveneau soţ şi soţie într-o ceremonie care a avut loc la reşedinţa lor din Beverly Hills şi la care au participat vedete precum Reese Witherspoon, Drew Barrymore şi Gwyneth Paltrow. O petrecere mare şi frumoasă, cu peste 100 de invitaţi, dar fără poze de la nuntă…

image

Jennie Garth & Dave Abrams

Fosta Kelly din „Beverly Hills, 90210“ este o romantică incurabilă, care nu se teme să spună „Da“, chiar şi la 43 de ani şi chiar şi pentru a treia oară. După un mariaj de nu mai puţin de 12 ani cu frumuşelul actor Peter Facinelli, Jennie a avut curaj să-şi refacă viaţă alături de alt actor, la fel de frumuşel, dar mai puţin cunoscut, Dave Abrams. A, şi cu nouă ani mai tânăr decât mireasă. Nunta a avut loc în iulie, la ferma actriţei din Los Olivos, California, iar cele trei fete ale lui Jennie din a doua căsnicie, Luca, Lola şi Fiona, au fost domnişoare de onoare.

image

Jennifer Aniston & Justin Theroux

S-au căsătorit, nu s-au căsătorit. Aşteaptă un bebe sau chiar gemeni… Câte poveşti nu s-au mai scris despre acest cuplu, care, după trei ani de speculaţii şi aşteptări, a decis să facă pasul cel mare. Când nimeni nu se aştepta. Ei bine, cei doi actori s-au căsătorit în august, iar petrecerea de nuntă a avut loc în casa lor din Bel Air. Invitaţii nu ştiau, însă, că vor participa la o nuntă, ci la ziua de naştere a lui Justin. Interesant este că cel care a oficiat ceremonia de nuntă a fost chiar celebrul comediant şi realizator TV Jimmy Kimmel.

image

Prinţul Carl Philip & Prinţesa Sofia a Suediei

Un an fără o nuntă regală este unul pierdut. Iar aceşti William şi Kate nordici au strălucit, pur şi simplu, în ziua lor cea mare, mai exact pe 13 iunie. Sofia Hellqvist, frumoasa fără sânge albastru care a devenit cea mai norocoasă fată din Regat, a avut o rochie de mireasă asemănătoare cu cea a lui Kate, în timp ce prinţul ei a purtat o uniform de ceremonie. Nunta a avut loc în palatul regal din Stockholm, iar Carl şi Sofia nu s-au sfiit să se sărute pătimaş, spre delectarea fotografilor prezenţi pe fază.

image

Johnny Depp & Amber Heard

Acestor amorezi nu le-a fost de ajuns doar o nuntă în Los Angeles (secretă, ce-i drept), ei au vrut-o şi pe a doua, pe insula privată a lui Johnny din Bahamas. S-a întâmplat în februarie, iar de decorul idilic s-au bucurat doar câţiva norocoşi, căci evenimentul a fost unul restrâns. Câţi invitaţi pot încăpea, până la urmă, pe o plajă? Lily-Rose şi Jack, copiii actorului de 51 de ani, s-au bucurat reţinut pentru tatăl lor, din respect pentru mama Vanessa Paradis.

 Sofia Vergara & Joe Manganiello

image

După un an de pregătiri şi ştiri legate de ziua lor cea mare, aceasta s-a întâmplat, în sfârşit, pe 22 noiembrie. Şi, da, totul a fost opulent, de la resortul exclusivist Breakers Palm Beach din Florida, la rochia de mireasă a vedetei din „The Modern Family“, semnată Zuhair Murad, şi până la invitaţii de marcă: Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Reese Witherspoon, Ed O’Neill, Sarah Hyland. Am spus că şi mirele a arătat minunat?

Foto: guliver/rex features/getty images/splash news, hepta, instagram, facebook, e! television, toby hancock/ok! syndicationRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG