Cas─â de piatr─â! Fotbalistul Bastian Schweinsteiger s-a c─âs─âtorit ast─âzi cu Ana Ivanovic

12 iulie, 2016
1 ana ivanovic 2 jpg jpeg

Dup─â nunta slovacei Dominika Cibulkova, a venit r├óndul unei alte juc─âtoare de tenis, mai celebr─â ┼či chiar ┼či mai frumoas─â, s─â ajung─â la altar. Este vorba despre s├órboaica Ana Ivanovic, care-┼či disput─â cu Maria Sharapova titlul de cea mai atr─âg─âtoare tenisman─â din lume ┼či care a devenit, ast─âzi, doamna Schweinsteiger.

Bastian Schweinsteiger, căpitanul echipei naţionale de fotbal a Germaniei, a radiat de fericire alături de tânăra lui soţie, ceremonia de nuntă a celor doi având loc la Veneţia, cel mai romantic loc posibil pentru un astfel de eveniment.

Ana ┼či Bastian

Dup─â doi ani de rela┼úie, Ana ┼či Bastian au f─âcut azi marele pas, fiind fotografia┼úi la ie┼čirea din Prim─âria ora┼čului Vene┼úia, intr├ónd apoi ├«ntr-o barc─â ┼či ├«ndrept├óndu-se c─âtre locul petrecerii.

Ana a purtat o rochie alb─â c├ót se poate de simpl─â, care i-a venit perfect, ├«n timp ce fotbalistul a ar─âtat ┼či el foarte elegant ├«n costumul lui de culoare ├«nchis─â.

image

Printre invita┼úii la nunt─â s-au num─ârat numeroase personalit─â┼úi sportive, precum antrenorul german de fotbal Joachim Low, fotbalistul Thomas Muller, juc─âtoarea de tenis Angelique Kerber ┼či schiorul Felix Neureuther, cavalerul de onoare a lui Bastian.

Ana Ivanovic

├Änc─â n-am aflat dac─â la nunt─â a fost prezent─â ┼či Sorana C├«rstea, juc─âtoarea noastr─â de tenis, care este cea mai bun─â prieten─â a miresei.

image