Casă de Piatră, Nancy & Paul McCartney!

10 octombrie, 2011
mccartney 3 rtr2sfyi 1 jpeg

Artistul şi-a oficializat ieri relaţia cu Nancy Shevell la primăria din Marylebone, în faţa a doar 30 de oaspeţi, fiica lui, Beatrice, în vîrstă de 7 ani, fiind domnişoară de onoare. Afară, însă, fericita pereche a fost aşteptată de o mulţime de fani, dornici să le facă urările cuvenite (vezi aici foto).

Artistul şi-a oficializat ieri relaţia cu Nancy Shevell la primăria din Marylebone, în faţa a doar 30 de oaspeţi, fiica lui, Beatrice, în vîrstă de 7 ani, fiind domnişoară de onoare. Afară, însă, fericita pereche a fost aşteptată de o mulţime de fani, dornici să le facă urările cuvenite.

Sir Paul şi mireasa lui au arătat cât se poate de relaxaţi la ceremonia de ieri - poate şi pentru că, în loc să se lase consumată de febra pregătirilor, Nancy a preferat să-l ia de dimineaţă pe Paul la sala de sport.

Îmbrăcată într-o rochie semnată de Stella McCartney (fiica mirelui), Nancy a impresionat prin simplitatea şi eleganţa ţinutei. Cei doi şi-au ales verighetele de la faimosul bijutier din Los Angeles, Neil Lane. La ieşirea din primărie, invitaţii, printre care Barbara Walters, vedeta postului TV ABC, şi Ringo Starr (unul dintre cei patru Beatles-i), împreună cu soţia lui, i-au trecut pe proaspeţii însurăţei printr-o bătaie cu petale de trandafiri. Cea mai adorabilă prezenţă a fost, însă, Beatrice, domnişoara de onoare. Fiica de 7 ani a lui Paul cu cea de-a doua soţie, Heather Mills, a purtat o hăinuţă roz, cu balerini.

image
image

După ceremonie, cuplul s-a îndreptat, în maşina condusă chiar de Paul, către locuinţa lor din North London, unde s-a desfăşurat recepţia. Mirele a avut câteva surprize pentru aleasa inimii sale. McCartney a interpretat la petrecere un cântec în primă audiţie, compus special pentru Nancy - dar a interpretat şi hitul Beatles compus de el Let It Be, melodia Let Me Roll It, compusă tot de el în perioada post-Beatles, când îşi înfiinţase formaţia Paul McCartney & Wings. Ambele cântece au avut o semnificaţie. Pe primul, Paul i l-a cântat lui Nancy în prima lor vacanţă din Maroc, de acum trei ani. Cel de-al doilea este preferatul miresei, pentru versurile foarte romantice. Paul a ales, însă, să cânte şi pentru că ieri John Lennon ar fi împlinit 71 de ani. Tot ieri, mirii au vizitat şi sinagoga din apropierea casei lor, pentru a marca Yom Kippur, Nancy fiind de origine iudaică.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg