Casa în care a murit actriţa Brittany Murphy, scoasă la vânzare

28 iunie, 2016
brittany murphy jpg jpeg

Vila din Los Angeles, ├«n care actri┼úa Brittany Murphy ┼či so┼úul ei Simon Monjack au decedat, este din nou scoas─â la v├ónzare.

Brittany Murphy ┼či Simon au decedat ├«n aceast─â cas─â

Potrivit TMZ, casa din Hollywood Hills a actri┼úei este listat─â din nou pe site-urile de specialitate. Pre┼úul vilei cu cinci dormitoare ┼či ┼čase b─âi este acum redus, dup─â ce reprezentan┼úii actri┼úein nu au g─âsit niciun cump─âr─âtor interesat.

Casa actriţei a fost din nou listată

Astfel, pre┼úul acesteia a ajuns la 18, 4 milioane de dolari, cu un 1 milion mai pu┼úin fa┼ú─â de pre┼úul original. Casa a fost renovat─â recent ┼či este ÔÇŁdotat─âÔÇŁ cu o sal─â de teatru, o camer─â de masaj, pivni┼ú─â, lift ┼či piscin─â.

Amintim c─â actri┼úa din ÔÇŁCluelessÔÇŁ ┼či scenaristul britanic au fost g─âsi┼úi f─âr─â suflare ├«n aceea┼či cas─â. Murphy a decedat ├«n decembrie 2009, pe c├ónd avea doar 32 de ani, moartea sa fiind pus─â pe seama unei combina┼úii mortale de droguri, ÔÇŁingerate accidentalÔÇŁ, dar ┼či a pneumoniei ┼či a anemiei. So┼úul ei a murit jum─âtate de an mai t├órziu din cauza pneomoniei ┼či a anemiei. La acea vreme, p─ârin┼úii actri┼úei sus┼úineau c─â fiica lor a fost otr─âvit─â.

Moartea actriţei a fost regretată de toţi actorii de la Hollywood

Casa a fost deţinută anterior de Britney Spears.

foto: Getty Images, hepta