Casa în care a murit Michael Jackson, scoasă la licitaţie

22 martie, 2012
mjackson carolwood aer jpeg

Reşedinţa din Los Angeles în care megastarul şi-a trăit ultima parte a vieţii este din nou pusă în vânzare, pentru aproape 24 de milioane de dolari.

Reşedinţa din Los Angeles în care megastarul şi-a trăit ultima parte a vieţii este din nou pusă în vânzare, pentru aproape 24 de milioane de dolari.

Michael Jackson a închiriat această reşedinţă din cartierul rezidenţial Holmby Hills, amenajată în stilul castelelor din Franţa, într-o perioadă în care repeta intens pentru seria de 50 de concerte pe care urma să le susţină la Londra.

Anunţul punerii ei în vânzare a fost făcut luni, iar proprietatea are deja un vizitator a cărui identitate rămâne necunoscută deocamdată.

image

Fabuloasa vilă de 1.580 de metri pătraţi, cu 13 băi, 6 dormitoare, 12 şemineuri, o piscină, o casă pentru oaspeţi, o cramă, o sală de spectacole şi un ascensor, a fost scoasă la vânzare încă de la moartea artistului la preţul de 28,9 de milioane de dolari. Cum proprietatea încă nu şi-a găsit un cumpărător, acţiunea de vânzare a fost reluată la un preţ mai mic.

Vila este, în acest moment, complet goală, mobilierul, obiectele personale şi cele de decor fiind deja vândute de familia Jackson, bucată cu bucată, în cadrul mai multor licitaţii, în încercarea de-a mai acoperi datoriile lăsate de starul pop.

Foto: Facebook, The Real EstalkerRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg