Casa lui Demi Lovato, pe punctul de a fi jefuită. Cine a dat alarma?

13 iulie, 2017
resedinta demi lovato jpeg

Casele celebrităţilor sunt întotdeauna un punct de atracţie pentru turişti, fani şi... hoţi. Şi chiar dacă sunt împânzite, de cele mai multe ori, de agenţi de securitate, s-a mai întâmplat ca răufăcătorii să reuşească să pătrundă pe proprietăţile celebrităţilor. N-a fost, însă, cazul casei lui Demi Lovato.

image

Marţi seară, casa din Hollywood Hills a artistei a fost la un pas de a fi jefuită. În timp ce se afla în Boston, pentru a-şi promova noul single ”Sorry not sorry”, un hoţ a pătruns pe proprietatea artistei în vârstă de 24 de ani, în speranţa că va intra în posesia unor bunuri de valoare.

image

Potrivit unui document oficial obţinut de TMZ, hoţul a escaladat gardul proprietăţii şi a încercat să pătrundă, ulterior, în dormitorul artistei, folosindu-se de o scară. Din fericire, căţeii artistei, Batman şi Cinderella, au început să latre ceea ce l-a alarmat pe managerul artistei, care se afla în acea proprietate, la acea vreme.

El este BATMAN

În scurt timp, oficialităţile s-au prezentat la faţa locului, însă nu l-au mai prin pe hoţ: ”Bărbatul avea o scară pe care o pusese de balconul din faţa dormitorului artistei, iar câinii au început să latre frenetic”, se preciza în raportul completat de oficialităţi.

Aşadar, hoţul n-a fost încă prins, iar Demi va fi nevoită să sporească măsurile de siguranţă în cazul proprietăţii sale din Hollywood Hills dacă vrea ca episodul de marţi seară să nu se mai repete.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg