Casa Regală belgiană, sub asediul dezvăluirilor-şoc

25 octombrie, 2012
rtr37eir jpeg

O carte recent apărută în Franţa şi Olanda pune într-o lumină defavorabilă Casa Regală belgiană, care dezvăluie cele mai ascunse secrete de la Palat.

O carte recent apărută în Franţa şi Olanda pune într-o lumină defavorabilă Casa Regală belgiană, care dezvăluie cele mai ascunse secrete de la Palat.

Prinţul Philippe şi Prinţesa Matilda sunt în centrul atenţiei, de când cartea jurnalistului francez Frédéric Deborsu pune pe tapet problemele grave cu care se confruntă Casa Regală belgiană.

Potrivit volumului de 300 de pagini, intitulat sugestiv „Întrebări regale“, cei doi au adus pe lume patru copii prin inseminare artificială, iar moştenitorul tronului ar fi avut o relaţie suspect de apropiată cu un bărbat.

image

„N-ar fi prima dată când auzim că un bărbat care nu-şi iubeşte soţia nu se atinge de ea“, a declarat autorul, la lansarea cărţii sale.

Mai mult, el readuce în discuţie deja cunoscutele indifelităţi de tinereţe ale Reginei Paola şi ale Regelui Albert, dar şi problema succesiunii la tronul Belgiei.

Dacă ar fi să-i dăm crezare lui Deborsu, Regele ar vrea să abdice anul viitor în favoarea lui Phillipe. Fostul jurnalist mai vorbeşte şi despre obiceiul prinţului Laurent de a-şi bate iubitele, citând chiar mărturia uneia dintre victimele tânărului cu sânge albastru.

image

Frédéric Deborsu susţine că şi-a cules informaţiile chiar din interiorul palatului, având o sursă de încredere, dar va fi nevoit să dovedească cumva cum a intrat în posesia lor, de vreme ce Casa Regală belgiană intenţionează să-i intenteze un proces pentru defăimare.

„Dacă ei, cei din Familia Regală, vor citi cartea, vor înţelege că nu este scrisă cu scopul de a-i ataca. Este o carte menită să-i le ofere noi resurse pentru a-i face să devină mai buni, mai puternici“, se apără Deborsu.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg