Casablanca, portul Africii

12 decembrie, 2012

Marocul este un regat din nordul Africii, cu peste 32 de milioane de locuitori, face parte din regiunea Maghreb, alături de Tunisia, Algeria, Mauritania şi Libia

Marocul este un regat din nordul Africii, cu peste 32 de milioane de locuitori, face parte din regiunea Maghreb, alături de Tunisia, Algeria, Mauritania şi Libia, şi are o istorie bogată, dar şi o cultură unică şi tradiţii impresionante. Marocanii vorbesc bine franceza şi sunt primitori, atât timp cât le respecţi datinile şi ţara.

Clima în Maroc este mediteraneană şi subtropicală, cu ierni blânde şi veri fierbinţi. Din Maroc incepe marele deşert Sahara, iar în sudul ţării peisajele sunt de vis. Cele mai mari oraşe din Regat sunt Casablanca, Rabat, Fes şi Marrakech, iar turismul a înflorit în ultimii ani, Marocul având milioane de turişti dornici să îi descopere secretele. Această ţară de la poarta Africii este incredibil de frumoasă şi este potrivită pentru o escapadă romantică, desprinsa din 1001 de nopţi...

Casablanca este cel mai mare oras si port din Maroc si este o combinatie fericita intre nou si vechi, intre cladiri coloniale si turnuri moderne, intre traditii si libertate de expresie.

Orasul nou a fost "desenat" de un arhitect francez, iar strazile si cladirile sale ne amintesc de Paris. Stilul din aceasta zona este hispano-maur si Art Deco. Parcul cel mai mare al orasului este dominat de Catedrala Sacre Coeur, in stil maur. Orasul vechi (Old Medina) atrage mai putini turisti, insa este extraordinar. Va recomand sa vizitati Mosceea Hassan II si sa petreceti cateva ore pe malul marii.

Vacanţă în Casablanca!

Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna să vizitezi Casablanca, Marocul şi Africa, atunci TUI TravelCenter are câteva oferte speciale pentru tine.

Hotel Prince de Paris 4*

Hotelul de 4 stele este situat în inima oraşului Casablanca, la o scurtă plimbare de moscheea Hassan II. Acesta dispune de recepţie, cafenea, bar, discotecă, restaurant, parcare şi SPA, şi este un hotel clasic şi elegant.

Hotel Suisse 4*

Hotelul de 4 stele este situat la 200 m de plajă şi la aproximativ 1 km de Moscheea Hassan II şi dispune de recepţie, cafenea, bar, disco/club, sală pentru mic dejun, restaurante, parcare, piscină, snack bar la piscină, tenis de masa, billiard, animaţie pentru copii.

Hotel Sheraton Casablanca 5*

Celebrul hotel Sheraton de 5 stele este situat în centrul orasului Casablanca şi este deosebit de elegant. Pe lângă cele trei restaurante de lux, aici mai gaseşti: bar, cafenea, nightclub, magazine de souveniruri, piscină în grădina, gym, saună şi hammam.

Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile. Mai multe recomandari pe http://www.tui-travelcenter.ro!Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg