Căsătorii din interes. Ce preţ (exorbitant) au plătit starurile pentru dragoste?

5 aprilie, 2018
FotoJet jpeg

Iubirea pare un concept demodat pentru cei care au ales să se căsătorească cu câte un milionar de la Hollywood doar pentru a-l stoarce de bani. Să aflăm, aşadar, cine sunt păgubiţii VIP!

image

Heather Mills era un model destul de mediocru în Marea Britanie înainte de a-l întâlni pe Sir Paul McCartney, în 2002. Pe durata mariajului lor, totul părea minunat între cei doi soţi, însă, în timpul divorţului, Heather şi-a dat arama pe faţă. Se căsătorise cu fostul membru al legendarei trupe Beatles pentru bani!

I se oferiseră 33 de milioane de dolari post-divorţ, însă ea s-a declarat absolut nemulţumită de sumă şi a cerut 250 de milioane! “Toată lumea ştie că el valorează mai mult decât 1,6 miliarde de dolari, pe bune! Şi, în condiţiile astea, fiica lui, Beatrice, ar trebui să călătorească ca restul muritorilor de rând, pe când tatăl ei se deplasează numai la clasa I??”, şi-a rostit aceasta nemulţumirea la vremea respectivă. Şi, din păcate pentru Paul, ea a avut câştig de cauză!

image

Halle Berry a fost naivă şi a crezut că se poate căsători – de trei ori! – cu nişte bărbaţi arătoşi, dar cvasi-cunoscuţi şi cât se poate de ahtiaţi după faimă şi avere. Averea ei, că a lor n-a contat decât în momentul în care actriţa a început să facă plăţi nesfârşite către ei. Of!

Astfel, după despărţirea de Gabriel Aubry, acesta a început să primească de la starul hollywoodian câte 16.000 de dolari pe lună, ca pensie alimentară pentru copilul lor, Nahla. Dar banii nu erau numai pentru fetiţă, bineînţeles! Ci şi pentru el – 750 de dolari pe lună pentru abonamentul de la sală, 940 pentru haine, 700 de dolari era asigurarea medicală tot pentru el, 1.975 $ erau cheltuielile auto, 1.100 cheltuia individului pentru mobilă şi electronice şi lista cheltuielilor lunare continuă. Auci!

image

Mel Gibson a fost căsătorit timp de aproape 30 de ani cu Robyn, dar, îndrăgostit lulea la acea vreme, n-a făcut niciun act prenupţial. Drept urmare, când acesta şi-a părăsit soţia pentru rusoaica Oksana Grigorieva, în 2009, mama a şapte din cei nouă copii ai lui a primit jumătate din averea lui de 850 de milioane de dolari.

În cazul lui, nu cred că Robyn s-a măritat cu Mel fix pentru bani, dar nici nu pot spune că i-au prisosit după despărţire, având în vedere că a cerut jumătate din tot ce deţinea Gibson şi a şi primit suma respectivă. O infidelitate care l-a costat pe Mel cam mult, nu-i aşa?

image

După divorţul de Nick Lachey, Jessica Simpson s-a cuplat cu nişte indivizi care aveau propria lor avere şi nu erau în căutarea unei femei bogate, pe care să o “uşureze” de bănet, ca Adam Levine, John Mayer şi Tony Romo. După care l-a întâlnit pe Eric Johnson, un fost sportiv, care se mulţumeşte cu faptul că nu face nimic în prezent şi nici nu se supără când este catalogat drept “domnul Jessica Simpson”. Deţinătoarea unei averi de 150 de milioane de dolari este cea care plăteşte facturile şi cea care pune pâinea pe masă, iar Eric n-are nicio problemă cu asta.

image

Nu spun că Miranda Kerr nu are banii ei, însă averea ei nu se compară cu cea a soţului ei miliardar! După ce a divorţat de Orlando Bloom, deţinătoarea unei averi de numai 45 de milioane de dolari s-a îndreptat numai spre oameni de afaceri superbogaţi, de la miliardarul James Packer, la Jho Low, care i-a făcut acesteia cadouri în valoare totală de 8 milioane de dolari, pentru ca să-şi găsească fericirea alături de fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, care are o avere de 2,1 miliarde de dolari. OK, ea nu se numără printre vedetele care au avut de pierdut în urma asocierii cu partenerii ei, ci dimpotrivă, a câştigat în urma căsniciei cu un miliardar. Bravo ei, ce putem spune?!Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg