Căsătoriile vedetelor: Alina Puşcaş şi Catrinel Sandu, mariaj cu repetiţie

14 octombrie, 2019
4 catri jpg jpeg

Alina Puşcaş şi Catrinel Sandu s-au căsătorit în acest weekend. Cele două au redescoperit dragostea după un alt mariaj.

Alina Puşcaş şi medicul stomatolog Mihai Stoenescu au ajuns în faţa ofiţerului stării civile la doi ani de la cununia religioasă. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” a etalat o rochie albă, cu umărul gol şi părea mai fericită ca niciodată.

Evenimentul a luat prin surprindere pe toată lumea, dar, după câte se pare, totul a fost fost pus la cale de Mihai, la fel ca şi acum doi. Atunci, cei doi ar fi trebuit să îşi boteze doar copilul, dar au trăit şi emoţia cununiei religioase. ''La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am ştiut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână şi m-am trezit cu preotul care spunea în faţa tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului şi a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai şi am spus: E pe bune? Vorbeşti serios?' Şi, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!'', povestea Alina.

3 alina puscas cununie civila2 jpg jpeg

Alina Puşcaş si soţul său, Mihai Stoenescu, sunt împreună de patru ani şi au împreună trei copii. ''Dragostea este neapărat legată de fericire, în cazul meu, iar pentru mine ele înseamnă: partenerul care să-mi ofere iubire, multă iubire, echilibru, o familie frumoasă, dorinţa de sacrificiu neimpus, atenţii spontane'', mărturiseşte Alina Puşcaş.

Catrinel Sandu i-a spus “Da” tot unui medic stomatolog

A trecut printr-un divorţ, şi-a pierdut tatăl, dar astăzi deschide un nou capitol. Catrinel Sandu s-a căsătorit în weekend cu iubitul american, medicul stomatolog Steve Scroeter. Frumoasa blondă a postat pe un cont de socializare imagini de la cununia civilă şi un mesaj sugestiv. ''E oficial, Domnul şi Doamna!''

2 catri2 jpg jpeg

Luna viitoare cei doi vor face nunta. ''Tata a aşteptat acest moment al nunţii noastre, l-a iubit mult pe Steve, s-a pregătit pentru acest eveniment, iar când eu am fost lângă el, mi-a spus: „Orice se întâmplă, vreau ca voi să mergeţi înainte cu nunta. Asta este dorinţa mea: să vă căsătoriţi atunci când aţi stabilit, eu voi fi lângă voi, chiar dacă nu fizic“. Chiar şi mama a spus: <<Viaţa ta trebuie să meargă înainte, fiindcă orice am face nu îl vom aduce înapoi>>. Iar eu ştiu că tata va fi fericit dacă nu amânăm nunta'', mărturisea vedeta pentru OK!

Catrinel a divorţat în 2015 de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, după ce a aflat că era înşelată. Treptat, a redescoperit din nou iubirea, de această dată alături de un medic stomatolog. Steve a apărut în viaţa ei la un an după despărţire. ''A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice'', mărturisea Catrinel.Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg