Casey Affleck este de nerecunoscut. Cum arată actorul acum!

22 februarie, 2018
Amazon Golden Globes After Party, Arrivals, Los Angeles, USA   08 Jan 2017 jpeg

Este unul dintre cei mai buni actori ai momentului, o revelaţie după ce a câştigat Premiul Oscar în 2017 pentru cel mai bun actor datorită rolului său din filmul "Manchester-by-the-Sea". Totuşi această recunoaştere nu a fost una deplină după ce a îndurat priviri tăioase la Premiile Oscar, din cauza unui scandal sexual în care a fost implicat în trecut.

Aşa arăta la Premiile Oscar 2017.

Casey Affleck (42) a decis ca anul acesta să nu-şi facă apariţia la Premiile Academiei Americane de Film, tocmai din cauza acestor campanii de învinuire a hărţuitorilor, pentru a nu tulbura şi mai mult lucrurile, asta deşi tradiţia spune că cei care au câştigat anul trecut vor înmâna premiile câştigătorilor de anul acesta. Casey a fost acuzat că a hărţuit sexual două colege de breaslă în 2010, în timpul filmărilor pentru pelicula "I’m Still Here".

Alături de fratele său, Ben, acum câţiva ani.

Şi în contextul unor ape atât de agitate, fratele lui Ben Affleck a ajuns de nerecunoscut. S-a îngrăşat, şi-a lăsat barba mare şi părul lung şi abia dacă mai seamănă cu cel de acum câteva luni, aranjat şi stilat.

Aşa arată Casey acum.

Acum parcă este copia fidelă a fratelui mai mare, Ben, în vremea curei de dezalcoolizare, când era la fel de răvăşit şi cu barba încărunţită. El însuşi este un personaj în viaţa de zi cu zi. Miercuri, Casey a arătat aproape de nerecunoscut după ce a fost fotografiat de paparazi cu barbă, ochelari de soare şi părul lung, în Beverly Hills. Pletele i-au ajuns până la umeri, iar actorul a purtat chiar şi o şapcă pe cap pentru a-şi ascunde podoaba capilară. Nu ştim încă dacă această transformare este pentru un rol sau a fost simpla alegere a actorului. Desigur, Affleck a dispărut treptat din atenţia publică, iar acum arată mult mai robust, burtica sesizându-se pe sub jacheta groasă şi cămaşa în carouri.

Foto: Arhiva OK!, Captură DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg