Casey, fratele mai necunoscut, dar chipeş al lui Ben Affleck!

22 ianuarie, 2016
frati affleck jpeg

Despre Ben ştim cam totul, însă fratele său, frumuşelul Casey Affleck, a scăpat de ”persecuţia” paparazzilor, aşa că nu prea suntem la curent cu ce se întâmplă în viaţa lui.

Ben şi Casey

De curând, însă, a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, pentru a vorbi despre... ei bine, el. Căci na, nu suntem singurii care vor să ştie lucruri despre fratele lui Ben Affeck, care, întâmplător sau nu, are şi o nominalizare la Oscar pentru interpretarea lui din pelicula ”The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford), din 2008.

Casey are 40 de ani

Ei bine, în emisiune, Casey (40) a demonstrat că are simţul umorului şi i-a făcut faţă cu brio interogatoriului lui Jimmy Kimmel, care a încercat, nu de puţine ori, să-l stârnească să povestească lucruri controversate.

Fotografii de ocazie l-au surprins şi înainte de a intra în studiourile unde se filma emisiunea şi trebuie să recunoaştem că actorul seamănă destul de mult cu fratele său mai celebru, Ben Affleck (43). De fapt, noi am îndrăzni să spunem că acesta este, mai degrabă, versiunea mai tânără şi mai sexy a lui Ben...

Casey Affleck

Viaţa personală Casey Affleck

Fratele mai mic al lui Ben Affleck are o soţie cunoscută, fiind şi ea actriţă. Summer Phoenix, căci aşa se numeşte, este sora mai mică a lui Joaquin Phoenix şi a jucat în filme precum: ”The Believer”, ”Wasted”, Dinner Rush”, etc.

Casey şi Summer

Casey şi Summer s-au logodit în decembrie 2003, după ce le-a făcut cunoştinţă Joaquin Phoenix, şi s-au căsătorit tocmai în iunie 2006. Cei doi au şi doi copii: un băieţel pe nume Indiana August, venit pe lume în mai 2004 în Amsterdam, şi-ncă un băiat, pe nume Atticus, născut în ianuarie 2008.

Cuplul locuieşte în Los Feliz, Los Angeles.

Controverse

Casey a fost, în 2010, în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce a fost acuzat de către două actriţe cu care a jucat de hărţuire sexuală. Scandal s-a stins, totuşi, rapid, Casey reuşind să ajungă la înţelegere cu cele două în faţa tribunalului.

Lifestyle

Fratele lui Ben Affleck susţine drepturile animalelor şi a fost implicat în multe campanii PETA. Actorul este vegan şi a declarat că nu consumă niciun fel de carne sau alte produse care provin de la animale.

Filme în care a jucat

În 1996, în pelicula ”Race the Sun”

Începem cu pelicula ”The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, pentru care a primit în 2008 o nominalizare la Oscar, dar şi una la Globurile de Aur. Continuăm cu interpretări în filme precum: ”Gone baby gone” (2007), ”Good Will Hunting” (1997), ”Intersteller” (2014), ”To Die for” (1995), ”Race the Sun” (1996), etc.