Căsnicie cu năbădăi! Ioana susţine că a fost agresată de Ilie Năstase. Nick Rădoi intervine in scandal

11 ianuarie, 2021
1 ilie jpg jpeg

Problemele dintre Ioana şi Ilie Năstase par să fie fără sfârşit. Frumoasa brunetă a sunat  zilele trecute la 112 şi a anunţat că a fost agresată de marele sportiv şi că s-a temut pentru viaţa ei

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era linişte şi pace şi deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părţi şi vine şi se răzbună pe mine. Nu ştiu ce să vă spun, că acum sunt şi sub şoc. Am 45 de ani şi m-am speriat foarte tare', a declarat Ioana Năstase pentruProsport.

Ioana a părăsit domiciul conjugal, dar nu ştie dacă va divorţa.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorţa sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanşat într-o fracţiune de secundă.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă aşteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situaţia. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură şi acum picioarele”.

Fostul iubit al Ioanei, nimeni altul decât Nick Rădoi, susţine că cearta ar fi pornit chiar de la el, pentru că a felicitat-o pe  brunetă de Sf. Ion.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare. Aşa obişnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărţit. Şi eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă şi violenţă între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei”, a spus milionarul pentru Click.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg