Câştigă o vacanţă de vedetă pe pârtiile din Gastein!

1 decembrie, 2010
heidi klum bsla261205b 05 jpeg

Aboneaza-te pe un an la revista OK! şi poţi câştiga şi tu, prin tragere la sorţi, o excursie de star, de două persoane, la Gastein! Concursul “Te abonezi pe 1 an şi câştigi!” se desfăşoară în perioada 19 noiembrie2010 – 6 ianuarie 2011. Află mai multe despre regulamentul

Aboneaza-te pe un an la revista OK! şi poţi câştiga şi tu, prin tragere la sorţi, o excursie de star, de două persoane, la Gastein!

Concursul “Te abonezi pe 1 an şi câştigi!” se desfăşoară în perioada 19 noiembrie2010 – 6 ianuarie 2011. Află mai multe despre regulamentul concursului aici!

Citeşte mai departe şi vezi cum îţi poţi petrece timpul în frumoasa staţiune din Valea Gastein!

Adevăraţii cunoscători ştiu: schiul s-a născut pe pârtiile din Austria. Acolo, pe cerul care pare mult mai albastru, se proiectează culmile înzăpezite ale Alpilor, iar mai jos, la poalele lor, micile localităţi turistice fac ca zăpada să strălucească în mii de culori. Mirosul de mere cu scorţişoară şi de foc de lemne face ca totul să pară un basm nesfârşit, rupt din poveştile cu Moş Crăciun. E atmosfera pe care o regăseşti în fiecare cătun răsfirat pe pantele abrupte ale Alpilor, dar şi în cele mai luxoase staţiuni montane austriece, care aşteaptă cu nerăbdare deschiderea sezonului de schi.

Amatorii de sporturi de iarnă de orice fel, familiile cu copii şi pasionaţii de plimbări montane sau de căţărări pe gheaţă, cu toţii vor găsi în

locul ideal pentru vacanţă. Ospitalitatea şi tradiţiile specifice salzburgheze atrag anual zeci de mii de turişti, dornici să ia cu asalt nenumăratele pârtii de schi, de la cele mai dificile, demne de competiţiile olimpice, până la cele mai „prietenoase“, pentru copii şi începători. Ia în calcul că aici găseşti şi piscine în aer liber cu ape minerale şi termale, care fac din Gastein o regiune balneară de tratament foarte căutată. Deci nu rata ofertele turistice din

,

şi

, staţiunile-vedetă din mirifica Vale Gastein, din mijlocul

.

Cum te distrezi?

Pentru amatorii de sporturilor de iarnă, Gastein pune la dispoziţie peste 200 de kilometri de pârtii de schi de diferite dificultăţi, pârtii pentru snowboard şi sănii, dar şi patinoare şi trasee pentru cross country ski şi alpinism. Cei mai curajoşi schiori se pot avânta pe cea mai lungă pârtie de schi din Alpii de Est, care se întinde pe opt kilometri, instalaţiile pe cablu urcând până la altitudinea de 2.700 de metri desupra nivelului mării.

Iar dacă după o zi întreagă de slalom te-ai ales cu febră musculară, relaxează-te în voie într-unul din centrele termale din Bad Gastein, alimentate de cele 17 izvoare fierbinţi. Efectele curative ale apei termale te vor revigora şi-ţi vor da o stare de bine. Iar dacă tot eşti aici, trebuie să-ţi faci timp şi pentru Felsentherme, un excepţional centru de relaxare cu piscine, saune, băi turceşti, tratamente şi terapii SPA.

Seara ţi-o poţi petrece luând masa într-unul din restaurante, lângă şemineu, sau savurând o ciocolată caldă sau un vin roşu într-una din cafenelele deschise până târziu.

Nu uita că în zonă poţi vizita şi

, iar dacă vrei să ai parte de câteva clipe de romantism pur, fă o

.

Cu cine te poţi întâlni?

Lui Heidi Klum şi lui Seal le place atât de mult să meargă la schi, încât anul trecut şi-au petrecut Revelionul într-o cabană din munţi unde, în loc de şampanie, au întâmpinat Anul Nou cu un pahar de vin roşu. Gwen Stefani şi Gavin Rossdale sunt mai mereu prezenţi iarna pe pârtie, iar anul trecut l-au pus prima oară pe schiuri pe fiul lor cel mare, Kingston. Şi Mischa Barton adoră muntele şi e o foarte bună schioare. Iar Tom Cruise şi Katie Holmes sunt şi ei amatori ai sporturilor de iarnă, dar preferă plimbările cu snowmobilul. Cât despre Paris Hilton, ea a învăţat de mică să schieze, iar acum are o nouă pasiune: snowboardul.

image
image

Foto: Oficiul de Turism al Austriei, Photoland, Age Photostock, Guliver/Splash News, Graphic NewsRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg