Câştigătorii SAG Awards: “Birdman”, mai aproape de Oscar; Eddie Redmayne, senzaţia anului!

26 ianuarie, 2015
birdman 0 jpeg

Seara de duminică a fost una excepţională: pe lângă opulenţa în sine a galei, premiile SAG sunt şi cele care influenţează şansele actorilor şi filmelor de anul acesta în cursa pentru cele mai bune interpretări şi scenarii apreciate de Academia de Film. Deloc surprinzător, “Birdman”, în care joacă Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts şi Yach Galifianakis, a fost premiat cu echivalentul premiului pentru cel mai bun film (Cea mai bună echipă de actori).

image

Cum mulţi speram, Eddie Redmayne vine rapid din urmă cu marele trofeu pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru filmul “The Theory of Everything”, în care l-a jucat excepţional pe Stephen Hawking. Este unul din actorii mai puţin cunoscuţi, dar iată că britanicii fac senzaţie anul acesta în cinematografie!

Trofeul SAG pentru cea mai bună actriţă în rol principal i-a revenit, cum ne aşteptam, lui Julianne Moore, pentru fascinanta interpretare a unei profesoare bolnave de timpuriu de Alzheimer, în “Still Alice”.

image

Cel mai bun actor în rol secundar şi cea mai bună actriţă în rol secundar au fost J.K. Simmons (“Whiplash”), respectiv Patricia Arquette (“Boyhood”).

image

Ethan Hawke, alături de cei doi actori din "Boyhood", filmat de-a lungul a 12 ani!

Premiile SAG dedicate televiziunii au mers spre filme feministe foarte reuşite precum “Orange is the new Black” ca cel mai bun serial de comedie – actriţa Uzo Aduba aka Crazy Eyes a câştigat şi ea trofeul pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie– dar şi spre mari actori în drame precum Kevin Spacey pentru “House of Cards”. Cel mai bun serial dram[ a fost desemnat “Downton Abbey”. Au mai fost premiate şi serialul "Game of Thrones" şi filmul Angelinei Jolie, "Unbroken".

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate