Câştigătorul Oscarului, Eddie Redmayne, transsexual - vezi poza transformării pentru noul rol 

2 martie, 2015
772a4e8f e6cb 4cd4 bc01 9c724d1ef261 bestsizeavailable jpeg

După ce l-a jucat atât de impresionant pe astrofizicianul Stephen Hawking în “The Theory of Everything”, cu care a luat şi primul său Oscar la 33 de ani, britanicul pistruiat se pregăteşte să ne uimească din nou, în viitorul său film, “The Danish Girl”,

După ce l-a jucat atât de impresionant pe astrofizicianul Stephen Hawking în “The Theory of Everything”, cu care a luat şi primul său Oscar la 33 de ani, britanicul pistruiat se pregăteşte să ne uimească din nou, în viitorul său film, “The Danish Girl”, în rolul unui bărbat care luptă să devină femeie – unul dintre primii transsexuali care aleg operaţia de schimbare de sex.

Eddie Redmayne îl va interpreta pe Einar Wegener, un artist danez care trece printr-o serie de proceduri chirurgicale de schimbare de sex, în Germania, în anii ’30, luptând să devină Lili Elbe. Filmul este o adaptare a cărţii omonime lansată în 2000.

În filmul “The Danish Girl” mai apare şi Alicia Vikander, în rolul soţiei lui Einar, artistă care îl pictează adeseori pe soţul ei ca travesti. Din păcate, personajul lui Eddie Redmayne moare în 1930, după ce corpul său a respins transplantul de uter pe care îl dorise pentru a putea naşte copii.

image

De asemenea, şi Amber Heard îşi face apariţia în filmul regizat de Tom Hooper, care a luat premiul pentru cel mai bun regizor în 2011 cu filmul “The King’s Speech”. Iniţial, Nicole Kidman a primit rolul transsexualului.

“The Danish Girl” se filmează în prezent în Danemarca şi nu s-a anunţat o dată a premierei. Proiectul este primul al lui Eddie, după portretizarea lui Hawking în celebrul film nominalizat la Oscar. Se pregăteşte el de un nou trofeu Oscar?

Mai jos, adevărata Lili Elbe, născut în 1882 ca băiat şi transformat la maturitate în femeie, după 8 ani de mariaj cu pictoriţa Gerta Gottlieb, care-l folosea ca model.

image

Materialscientist / en.wikipedia.org / Creative Commons

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg