Cât a crescut băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță! David a împlinit 12 ani

17 martie, 2023

David Măruță a împlinit 12 ani ieri, 16 martie! Cu ocazia zilei sale de naștere, băiatul a primit cele mai frumoase urări din partea părinților lui, Andra și Cătălin Măruță.

1 andra maruta copii jpg jpeg

Chiar în emisiunea lui de la Pro TV, Cătălin Măruță i-a făcut o urare băiatului său. Prezentatorul și-a amintit de primele momente pe care le-a trăit alături de fiul lui, în timp ce pe ecran rulau mai multe videoclipuri în care David avea doar câteva luni.

„La mulți ani, David! Ai crescut mare de tot. Te iubesc mult de tot! Să fii sănătos, fericit și să faci în viață lucruri care te fac pe tine fericit și te împlinesc”, a spus Cătălin Măruță în direct.

Mai mult decât atât, colegii lui Cătălin Măruță i-au adus acestuia în platou biberonul și suzeta uriașă, pe care prezentatorul le-a primit cadou în urmă cu 12 ani. „David, atunci când erai mic și veneai la tati la serviciu, eu aveam grijă de tine. Acesta a fost cadoul din prima zi, acum 12 ani, când s-a născut David. L-am primit de la colegi”, a adăugat Măruță cu biberonul și suzeta lângă el, notează protv.ro.

Și Andra i-a făcut urări speciale fiului ei. „La mulți ani, David! Să te simți mereu iubit și apreciat de cei dragi, să ai parte de multă înțelepciune și să fii mereu înconjurat de oameni minunați care îți oferă inspirație și susținere”, a notat cântăreața pe Facebook.

Andra și Măruță mai au împreună o fetiță, pe Eva. La vârsta de 7 ani, ea e deja influencer de succes pe rețelele de socializare. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are un canal de Youtube, dar și conturi pe TikTok sau Instagram. 

Pe Youtube, spre exemplu, Eva Măruță are milioane de vizualizări, astfel că deja câștigă proprii bani. Potrivit redactia.ro, în urmă cu un an, doar pentru un filmuleț care avea peste două milioane de vizualizări, Eva primea aproximativ 2000 de euro. 

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință. Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși”, a spus Andra despre educația financiară din familia lor.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg