Cât a slăbit Răzvan Popescu după operația suferită la stomac

27 septembrie, 2022
razvan41 jpg

Și-a revenit spectaculos după intervenția suferită. Ba chiar după câteva luni de la operația de micșorare a stomacului a reușit să scape de 35 de kilograme.

“Am câteva săptămâni de când m-am întors la alergare. M-am întors mai ușor cu peste 35 de kilograme, iar picioarele și genunchii îmi mulțumesc pentru că le-am ușurat viața. La puțin peste trei luni de la operație mă încape din nou treningul naționalei de fotbal a României, de pe vremea când echipa noastră mai conta în Europa și în lume. La cât de bine mă mișc o să-l întreb pe  Ionuț Hutopila, medicul care m-a operat, dacă îmi dă voie, în 2024, să concurez la Olimpiada de la Paris?”, spune Răzvan pe o rețea de socializare.

Prezentatorul de la Radio ZU a făcut un set de analize riguros înainte de acest episod.

„În cazul meu, înainte de operație, am făcut investigații și un set de analize extrem de serioase. Un lucru pentru mine e clar, în viața mea nu am fost la atâția medici.

Totul s-a întâmplat într-o zi și la finalul zilei s-au stabilit pașii următori. La mine a fost nevoie de ceva pastile pentru tensiunea arterială, iar medicul chirurg Ionuț Hutopila a găsit la investigații și o hernie hiatală pentru care a fost nevoie de o intervenție suplimentară. Micșorarea stomacului a fost făcută în același timp cu hernia hiatală.

Durerile au fost suportabile, similare cu o febră musculară mai puternică. De a doua zi am putut să mă plimb, mișcarea fiind chiar recomandată. Evaluările post-operatorii sunt făcute la o lună, trei luni, șase luni, nouă luni și un an”, a mărturisit Răzvan Popescu pentru Fanatik.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg