Cât a slăbit Răzvan Popescu după operația suferită la stomac

27 septembrie, 2022
razvan41 jpg

Și-a revenit spectaculos după intervenția suferită. Ba chiar după câteva luni de la operația de micșorare a stomacului a reușit să scape de 35 de kilograme.

“Am câteva săptămâni de când m-am întors la alergare. M-am întors mai ușor cu peste 35 de kilograme, iar picioarele și genunchii îmi mulțumesc pentru că le-am ușurat viața. La puțin peste trei luni de la operație mă încape din nou treningul naționalei de fotbal a României, de pe vremea când echipa noastră mai conta în Europa și în lume. La cât de bine mă mișc o să-l întreb pe  Ionuț Hutopila, medicul care m-a operat, dacă îmi dă voie, în 2024, să concurez la Olimpiada de la Paris?”, spune Răzvan pe o rețea de socializare.

Prezentatorul de la Radio ZU a făcut un set de analize riguros înainte de acest episod.

„În cazul meu, înainte de operație, am făcut investigații și un set de analize extrem de serioase. Un lucru pentru mine e clar, în viața mea nu am fost la atâția medici.

Totul s-a întâmplat într-o zi și la finalul zilei s-au stabilit pașii următori. La mine a fost nevoie de ceva pastile pentru tensiunea arterială, iar medicul chirurg Ionuț Hutopila a găsit la investigații și o hernie hiatală pentru care a fost nevoie de o intervenție suplimentară. Micșorarea stomacului a fost făcută în același timp cu hernia hiatală.

Durerile au fost suportabile, similare cu o febră musculară mai puternică. De a doua zi am putut să mă plimb, mișcarea fiind chiar recomandată. Evaluările post-operatorii sunt făcute la o lună, trei luni, șase luni, nouă luni și un an”, a mărturisit Răzvan Popescu pentru Fanatik.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg