Cât au acceptat şi cât au refuzat vedetele ca să apară în Playboy

28 septembrie, 2017
Lindsay Lohan's Playboy Cover And Pictures Leaked www GutterUncensored com 009 jpeg

O revistă care s-a transformat într-o industrie şi care a dus la apariţia unei competiţii acerbe pe piaţa internaţională a revistelor dedicate adulţilor. Şi după startul dat de Marilyn Monroe în 1953, negocierile pentru apariţiile pe copertă au început să fie un adevărat business. Există multe nume sonore care au primit sume colosale pentru a accepta apariţia pe copertă, dar şi multe altele care au refuzat să se dezbrace pentru milioane de dolari.

Denise Richards

image

Recunoscută pentru sexualitatea ei debordantă şi pentru viaţa tumultuoasă pe care a dus-o alături de craiul Charlie Sheen, Denise a fost o „clientă“ fidelă a publicaţiei americane. După îndelungi negocieri, aceasta a acceptat să apară într-un pictorial incendiar contra sumei de 2 milioane $.

Jennifer Aniston

image

Joviala Jen nu a fost suficient de dezinhibată să apară pe coperta Playboy, chiar dacă suma oferită a fost mult peste ceea ce au primit majoritatea vedetelor cu nume grele. Hugh i=a oferit actriţei 4 milioane $, dar aceasta nu şi-a „vândut“ trupul.

Drew Barrmore

image

La vârsta de 19 ani, în 1995, fostul copil teribil al Hollywoodului a şocat pe toată lumea acceptând această şedinţă foto incendiară. Şi pentru vârsta şi viaţa ei de atunci, 1 milion $, remuneraţia primită pentru expunerea trupului ei, a fost mai mult decât suficient ca să se considere bogată.

Ashlee Simpson

image

Spre deosebire de sora ei, Jessica Simpson mult mai dezinhibată, care a făcut furori cu sânii ei pe celebra coperta, Ashlee s-a ţinut tare şi nu s-a expus marelui public, refuzând oferta de 4 milioane$.

Din categoria celor care au refuzat sume frumuşele fac parte şi Nelly Furdato sau Patty Mallette, mama lui Justin Bieber

image

Considerând că i-ar putea afecta imaginea de artist, solista a spus pas sumei de jumătate de milion $, iar mama cântăreţului care pozează nud doar la el pe Instagram, Patty, a considerat că nu trebuie să facă acest pas, refuzând mult mai puţini bani, mai exact doar 50.000 $

Patty alături de fiul său, Justin Bieber

Kim Kardashian

image

Am putea crede că diva supremă se vinde scump, dar de vreme ce mare parte din trupul ei nu mai era un secret pentru multă lume, apariţia din 2007 nu a fost pentru ea o mare „afacere“. Promovată ca sexy Crăciuniţa, deoarece a apărut în ediţia de Crăciun, aceasta a primit doar 110.000 $ ca să-şi arate, din nou, trupul. 

Lindsay Lohan

image

O altă figură controversată, pentru care viaţa lipsită de inhibiţii a fost ca un crez, a refuzat, într-o primă fază, să îşi arate nurii şi nu doar nurii în Playboy. Unii ar spune că a făcut un pas bun, pentru că, într-o primp fază a primit 750,000 $. După refuz, cei de la Playboy nu s-au dat bătuţi şi au revenit cu o ofertă greu de refuzat: 1 milion $. Care a fost, de altfel, acceptată. 

Carmen Electra

image

A fost mult timp simbol al sexualităţii americane şi a fost una dintre preferatele lui Hugh Hefner. Ea a primit jumătate de milion $ şi a pozat în cele mai fierbinţi ipostaze pentru publicul masculin.

Foto: Pinterest, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg