Cât au câştigat Angelina Jolie şi Brad Pitt în timpul relaţiei lor?

22 septembrie, 2016
Brangelina Secretly Married jpeg

Cum divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt este deja o certitudine, revista Forbes a făcut publice câştigurile celor doi de-a lungul relaţiei lor. Astfel, potrivit acestor statistici, cuplul Brangelina a încasat în jur de 555 de milioane de dolari din anul 2004 (când s-au cunoscut) şi până anul acesta, când şi-au anunţat despărţirea.

Angelina şi Brad au câştigat 550 de milioane de dolari în timpul relaţiei lor

Un câştig impresionant, din care Pitt ar fi adus 315,5 milioane de dolari, în timp ce Angelina ar fi contribuit ”numai” cu 239.5 milioane de dolari, graţie rolurilor din filme precum ”Maleficient” sau ”Kung Fu Panda”.

Totuşi, aceşti bani sunt câştigaţi de-a lungul relaţiei lor, şi nu a mariajului lor, aşadar nu ştim exact cum se împart. Iar dacă e să vorbim despre veniturile lor din timpul căsniciei lor, adică din 2014 şi până în prezent, trebuie să precizăm că încasările sunt de 117.5 milioane de dolari. Chiar şi aşa, nu ştim exact dacă soţii îşi vor împărţi aceste câştiguri, din moment ce nu ştim dacă există sau nu un contract prenupţial semnat de cei doi.

Ştim, însă, că-n cererea de divorţ, Angi a cerut să aibă dreptul de a-şi păstra toate bijuteriile şi alte bunuri personale dobândite în timpul relaţiei cu Brad, precum şi câştigurile sale de dinaintea căsniciei şi din timpul ei.

Amintim că, luni, Angelina Jolie a depus actele de divorţ, citând ”diferenţe ireconciliabile”, drept motiv de divorţ. În actele respective, data separării este 15 septembrie. Cei doi au avut o relaţie timp de 12 ani, din care doi ani au fost petrecuţi în calitate de ”soţ şi soţie”.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg