Cât au câştigat Angelina Jolie şi Brad Pitt în timpul relaţiei lor?

22 septembrie, 2016
Brangelina Secretly Married jpeg

Cum divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt este deja o certitudine, revista Forbes a făcut publice câştigurile celor doi de-a lungul relaţiei lor. Astfel, potrivit acestor statistici, cuplul Brangelina a încasat în jur de 555 de milioane de dolari din anul 2004 (când s-au cunoscut) şi până anul acesta, când şi-au anunţat despărţirea.

Angelina şi Brad au câştigat 550 de milioane de dolari în timpul relaţiei lor

Un câştig impresionant, din care Pitt ar fi adus 315,5 milioane de dolari, în timp ce Angelina ar fi contribuit ”numai” cu 239.5 milioane de dolari, graţie rolurilor din filme precum ”Maleficient” sau ”Kung Fu Panda”.

Totuşi, aceşti bani sunt câştigaţi de-a lungul relaţiei lor, şi nu a mariajului lor, aşadar nu ştim exact cum se împart. Iar dacă e să vorbim despre veniturile lor din timpul căsniciei lor, adică din 2014 şi până în prezent, trebuie să precizăm că încasările sunt de 117.5 milioane de dolari. Chiar şi aşa, nu ştim exact dacă soţii îşi vor împărţi aceste câştiguri, din moment ce nu ştim dacă există sau nu un contract prenupţial semnat de cei doi.

Ştim, însă, că-n cererea de divorţ, Angi a cerut să aibă dreptul de a-şi păstra toate bijuteriile şi alte bunuri personale dobândite în timpul relaţiei cu Brad, precum şi câştigurile sale de dinaintea căsniciei şi din timpul ei.

Amintim că, luni, Angelina Jolie a depus actele de divorţ, citând ”diferenţe ireconciliabile”, drept motiv de divorţ. În actele respective, data separării este 15 septembrie. Cei doi au avut o relaţie timp de 12 ani, din care doi ani au fost petrecuţi în calitate de ”soţ şi soţie”.

foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg