Cât au câştigat Neymar şi Gerard Pique la Turneul de Poker de la Barcelona?

29 august, 2018
Gerard Piqué Neymar Andre Akkari jpeg

Starurile fotbalului mondial, şi anume brazilianul Neymar Jr şi spaniolul Gerard Pique, precum şi jucătorul profesionist de golf Sergio Garcia s-au alăturat, luni seară, celor peste 4.000 de jucători prezenţi la Barcelona la European Poker Tour (EPT), unul dintre cele mai populare festivaluri de poker din Europa, marca PokerStars.

Cei trei sportivi s-au întâlnit la masa verde, în cadrul unui turneu caritabil cu un buy-în în valoare de 25.000 de euro, fiecare jucând pentru o cauză umanitară pe care o susţine.

Partida caritabilă de poker

Neymar Jr., împreună cu fratele său şi cu foştii şi actualii săi coechipieri Lo Celso şi Arthur Melo, au jucat pentru The Neymar Jr. Project Institute, o asociaţie care oferă cursuri gratuite de fotbal, volei, înot, judo, baschet, citire, limbi străine, muzică, dans şi tehnologie informaţională unui număr de aproximativ 2.300 de copii defavorizaţi cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, în São Paulo, Brazilia. Neymar Jr. s-a clasat pe locul al doilea şi a câştigat pentru cauza sa suma de 5.425 de euro.

Atacant la Paris Saint-Germain şi în Naţionala Braziliei, Neymar Jr. nu este străin de masa de joc, el concurând cu trei ani în urmă la EPT Barcelona. În vara aceasta, în timpul evenimentului Brazilian Series of Poker (BSOP), sponsorizat de PokerStars, Neymar Jr s-a clasat al şaselea în Super High Roller, încasând 21.470 de dolari.

Neymar

Susţinut de fratele său, Gerard Pique a jucat pentru Barefoot Foundation, o asociaţie caritabilă columbiană înfiinţată de soţia sa, Shakira. Fotbalistul spaniol s-a clasat pe locul al treilea şi a câştigat suma de 3.500 de euro.

Gerard Piqué şi Neymar

Fundaşul Barcelonei a jucat în cadrul mai multor ediţii ale evenimentelor EPT de la Barcelona, oraşul său natal, înregistrând cel mai bun rezultat anul trecut, când a terminat al cincilea în turneul No Limit Hold’em (25.500 buy-in), câştigând suma de 129.350 euro. „Îmi place să joc poker şi turneul PokerStars European Poker Tour din Barcelona este unul dintre cele mai bune turnee din lume, organizat chiar aici, în frumosul meu oraş natal. Te simţi grozav aici, indiferent dacă pierzi sau câştigi”, spune Pique.

Spaniolul Sergio García, jucător profesionist de golf şi jucător pasionat de poker, a luptat pentru The Sergio Garcia Foundation, care are ca scop incluziunea socială a copiilor şi tinerilor afectaţi de dificultăţi economice prin asigurarea unor ajutoare sociale şi prin practicarea unui sport în timpul liber. Acesta a terminat partida pe locul al şaselea, câştigând 1.600 de euro pentru fundaţia sa umanitară.

Gerard Piqué, Neymar şi Andre Akkari

Neymar şi Andre Akkari

Brazilianul Andre Akkari, ambasador PokerStars, a intrat şi el la masa de joc, obiectivul său fiind strângerea de fonduri pentru Right to Play, partenerul caritabil oficial al PokerStars, o asociaţie care foloseşte puterea jocului pentru a educa şi capacita copiii care se confruntă cu dificultăţi, în întreaga lume. Acesta a fost, de altfel, şi câştigătorul partidei caritabile, adjudecându-şi premiul în valoare de 7.500 de euro.

EPT Barcelona, unul dintre cele mai populare evenimente live sponsorizate de PokerStars, continuă până pe data de 2 septembrie, la Cazinoul din Barcelona.

Foto: PokerStars RomâniaRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya