Cât au crescut copiii Gabrielei Firea și ai lui Florentin Pandele! David și Zian și-au surprins mama

14 martie, 2023

Gabriela Firea, în vârstă de50 de ani, a arătat noi fotografii cu băieții ei.

3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg

În urmă cu câteva zile, Gabriela Firea a distribuit pe contul ei oficial de Facebook mai multe fotografii cu David Petru şi Zian Mihail. Politicianul a mers la școală, acolo unde copiii ei i-au făcut surprize inedite.

I-au dăruit mamei lor flori, dar și scrisori speciale. Gabriela Firea a trăit emoții intense, după care le-a și povestit totul urmăritorilor ei, în mediul online.

„Din energia pozitivā a mārtisoarelor, florilor, felicitārilor si îmbrātisārilor sper sā râmâna nu doar o amintire frumoasā, ci si dorinta de a fi mai buni, mai calzi si mai umani în fiecare zi. Iar femeile din viata noastra sā se simtā mai întelese, apreciate, respectate si mai iubite🥰

Cu serbārile lor, David si Zian mi-au reamintit de festivitātile noastre scolare în care, de fiecare datā când cântam, împreunā cu toti colegii :„E ziua ta, māmico, în dar ti-am adus inima….”, lācrimam❤️🥹🙏🌷Emotii care nu se uitā vreodatā…”, a transmis Gabriela Firea.

Povestea de iubire dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele

Gabriela Firea are 50 de ani şi împreună cu Florentin Pandele au doi băieţi, David Petru şi Zian Mihail. El nu s-a sfiit niciodată să-i declare public Gabrielei iubirea şi aprecierea sa. În urmă cu ceva vreme, el a surprins cu dezvăluirile sale: „Am avut norocul să aflu că dragostea este unicul adevăr important şi absolut, într-o viaţă care nu ne dă decât daruri relative - mă regăsesc în aceste cuvinte superbe ale inegalabilului Octavian Paler şi i le dedic soţiei mele iubite azi, de ziua ei.

La mulţi ani, iubita mea! Să fii sănătoasă, puternică, liantul şi energia benefică a familiei, mereu iubitoare şi iertătoare, înţeleaptă şi generoasă în sentimente, caldă şi romantică, aşa cum te ştiu şi cum m-am îndrăgostit pentru totdeauna de tine! Eu şi băieţii noştri te iubim infinit!”.

Florentin Pandele este al doilea soţ al Gabrielei Firea, cu care s-a căsătorit în 2010, după decesul primului său soţ, Răsvan Firea, cu care are un băiat, Tudor Ştefan. Gabriela Firea a explicat mereu că se simte foarte binecuvântată că a primit această a doua şansă la fericire, cu un bărbat care o preţuieşte.

Foto: Facebook, arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg