Cât au crescut copiii Gabrielei Firea și ai lui Florentin Pandele! David și Zian și-au surprins mama

14 martie, 2023

Gabriela Firea, în vârstă de50 de ani, a arătat noi fotografii cu băieții ei.

3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg

În urmă cu câteva zile, Gabriela Firea a distribuit pe contul ei oficial de Facebook mai multe fotografii cu David Petru şi Zian Mihail. Politicianul a mers la școală, acolo unde copiii ei i-au făcut surprize inedite.

I-au dăruit mamei lor flori, dar și scrisori speciale. Gabriela Firea a trăit emoții intense, după care le-a și povestit totul urmăritorilor ei, în mediul online.

„Din energia pozitivā a mārtisoarelor, florilor, felicitārilor si îmbrātisārilor sper sā râmâna nu doar o amintire frumoasā, ci si dorinta de a fi mai buni, mai calzi si mai umani în fiecare zi. Iar femeile din viata noastra sā se simtā mai întelese, apreciate, respectate si mai iubite🥰

Cu serbārile lor, David si Zian mi-au reamintit de festivitātile noastre scolare în care, de fiecare datā când cântam, împreunā cu toti colegii :„E ziua ta, māmico, în dar ti-am adus inima….”, lācrimam❤️🥹🙏🌷Emotii care nu se uitā vreodatā…”, a transmis Gabriela Firea.

Povestea de iubire dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele

Gabriela Firea are 50 de ani şi împreună cu Florentin Pandele au doi băieţi, David Petru şi Zian Mihail. El nu s-a sfiit niciodată să-i declare public Gabrielei iubirea şi aprecierea sa. În urmă cu ceva vreme, el a surprins cu dezvăluirile sale: „Am avut norocul să aflu că dragostea este unicul adevăr important şi absolut, într-o viaţă care nu ne dă decât daruri relative - mă regăsesc în aceste cuvinte superbe ale inegalabilului Octavian Paler şi i le dedic soţiei mele iubite azi, de ziua ei.

La mulţi ani, iubita mea! Să fii sănătoasă, puternică, liantul şi energia benefică a familiei, mereu iubitoare şi iertătoare, înţeleaptă şi generoasă în sentimente, caldă şi romantică, aşa cum te ştiu şi cum m-am îndrăgostit pentru totdeauna de tine! Eu şi băieţii noştri te iubim infinit!”.

Florentin Pandele este al doilea soţ al Gabrielei Firea, cu care s-a căsătorit în 2010, după decesul primului său soţ, Răsvan Firea, cu care are un băiat, Tudor Ştefan. Gabriela Firea a explicat mereu că se simte foarte binecuvântată că a primit această a doua şansă la fericire, cu un bărbat care o preţuieşte.

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg