Cât au crescut copiii lui Peter Andre & Katie Price şi ce bine le seamănă!

19 august, 2016
jp1 z jpeg

Vedeta australiană care a cucerit în anii ’90 cu one time hit-ul “Mysterious Girl” şi-a făcut un renume destul de mare în lumea show-urilor de televiziune. Iar copiii săi din prima căsnicie îi calcă deja pe urme.

Vorbim de Junior (11) şi Princess (9), cei doi copii avuţi cu modelul Katie Price, care au crescut cât ai clipi şi se maturizează rapid pe zi ce trece, încât nu e de mirare că sunt atât de relaxaţi când apar la televizor şi discută teme majore precum… dragostea. Recent, cei doi puşti frumoşi ai lui Peter Andre au apărut din nou la emisiunea Loose Women pentru a vorbi despre iubire şi relaţii, pare-se.

image

“Nu am avut atât de multe iubite, dar am avut prietene fete, deci nu iubite... oare câte am avut?”, se întreba Junior, care seamănă leit cu tatăl său chiar şi la stil! Sora sa i-a replicat imediat că “Sunt peste 20, cu siguranţă”, la care Junior a avut un moment extrem de simpatic. “Nu, nu e adevărat! Am pierdut numărătoarea. Majoritatea fetelor au fost de vârsta mea şi habar nu au ce înseamnă dragostea, dar eu ştiu. De aceea caut persoane mai  în vârstă”. Pare destul de înţelept pentru un copil de 11 ani, nu?

image

La fel şi sora lui mai mică, Princess, care a povestit cum îşi alege iubiţii… “E mai bine să ai mai mult de 10 ani, când vrei să ieşi la întâlniri. Am avut un iubit şi acum am unul. Dacă e drăguţ, apoi se poartă urât cu mine sau cu cineva pe care-l cunosc, atunci e momentul să îi spun că e timpul să fim doar amici”, spune la fel de matură şi blonda de 9 ani.

image

Ambii copii ai lui Peter Andre cu Katie Price au apărut frecvent în reality-show-urile acestora, de aici şi atitudinea dezinhibată pe care o emană cei doi. Până şi lookurile lor sunt oarecum prea mature pentru nişte pre-adolescenţi, semănând mai degrabă cu varianta părinţilor lor în miniatură.

image image

Junior Savva s-a născut pe 13 iunie 2005, iar Princess Tiaamii Crystal Esther, doi ani mai târziu, pe 29 iunie 2007. Părinţii lor s-au separat după aproape 4 ani de mariaj, oficial în 2009. Ambii lucrează în televiziune.

Katie Price / FOTO Getty Images

Cât despre Peter Andre, el are o relaţie cu studenta la medicină Emily MacDonagh, mai tânără decât el cu 16 ani, care i-a născut deja un copil – o fetiţă Amelia pe 7 ianuarie 2014 - şi acum se pregăteşte să aducă pe lume al doilea lor copil.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg