Cât au încasat Shakira şi Jennifer Lopez pentru show-urile de la Super Bowl 2020

3 februarie, 2020
1 shakira si jennifer lopez la super bowl 3 jpg jpeg

Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show de excepţie la Super Bowl 2020. Minute în şir au cântat şi au dansat, dar cât au încasat pentru aşa reprezentaţii? 

Reginele muzicii latino, Shakira şi Jennifer Lopez, au făcut un show de excepţie în pauza finalei Super Bowl, liga de fotbal american (NFL), eveniment desfăşurat duminică noapte, la Miami. Cele două cântăreţe au dat dovadă de un talent nemăsurat, au cântat, au dansat şi au interacţionat cu publicul. 

Momentul marchează adeseori un record de audienţă pentru televiziunea americană CBS, iar reclamele difuzate în timpul galei costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare, scrie Mediafax.

Mulţi au fost curioşi să afle ce sume de bani au încasat cele două dive ale muzicii latine pentru show-ul de excepţie pe care l-au făcut pe scenă. Tinând cont de expunerea de care au avut parte, de publicitatea masivă, de numărul impresionant al telespectatorilor, cele două artiste nu au avut câştiguri financiare. Nu şi-au umplut conturile de bani din această apariţie. Ele s-au bucurat să îşi promoveze show-urile, noile melodii, au avut parte de o expunere impresionantă.

Nu sunt singurele artiste care au acceptat să susţină un show fără bani, aşa au procedat în anii trecuţi la Super Bowl şi Bruno Mars sau Beyonce. 

Gala Super Bowl a inclus un tribut adus legendei baschetului american Kobe Bryant, care a murit la vârsta de 41 de ani, împreună cu una dintre fiicele sale şi alte şapte persoane, într-un accident de elicopter produs pe 26 ianuarie.Recente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg