Cât au slăbit vedetele de la „Dansez pentru tine“?

15 noiembrie, 2012

Faimosul concurs de dans este o excelentă oportunitate pentru vedetele noastre de a-şi tonifia corpul şi de-a mai da jos câteva kilograme. Chiar şi în această ediţie

Faimosul concurs de dans este o excelentă oportunitate pentru vedetele noastre de a-şi tonifia corpul şi de-a mai da jos câteva kilograme. Chiar şi în această ediţie, participantele feminine au plecat din sălile din Buftea mai suple şi mai energice.

Campioană la slăbit este Oana Ioniţă, care a slăbit nu mai puţin de 7 kilograme. „Se simte la haine, la urcatul scărilor şi sunt foarte mulţumită şi tonică”, a declarat Oana.

Nicoleta Luciu a slăbit şi ea 4 kilograme. Vedeta este însă foarte mulţumită pentru că şi-a îmbunătăţit masa musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie, dar nu mă abţin dacă îmi este poftă de ceva. I-am făcut o surpriză lui Hainer şi i-am adus mici. Am mâncat şi eu alături de el, doar n-o să stau să mor de poftă, am doar grijă să nu depăşesc limita”, a mărturisit Nicoleta.

Bianca Drăguşanu şi mai nou intrata în competiţie, Roxana Ionescu, au slăbit câte 2 kg. „Nu cred că voi slăbi foarte mult, sunt atentă la ce mănânc, nu vreau să leşin pe la repetiţii, vreau să am energie”, a declarat Roxana.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg