Cât costă domeniul lui Pablo Escobar? Totul despre proprietatea Lordului Drogurilor din Miami

7 august, 2019
1 deschidere escobar jpg jpeg

Proprietatea Lordului Drogurilor din Miami a fost scoasă la vânzare. Care este preţul cerut?

Domeniul de 2.800 metri pătraţi (foto jos) este scos la vânzare la un preţ incredibil de mic: 15,9 milioane de dolari. Care este explicaţia pentru acest preţ - mai ales dacă ne gândim că în pereţii casei sau oriunde pe acest teren ar mai putea fi găsiţi bani ascunşi de El Patron?

5 escobar jpg jpeg
2 casa lui escobar 2 jpg jpeg

Ei bine, cel care a deţinut domeniul este Christian Berdouare, cel mai excentric magnat al lanţurilor de fast-food din Miami. El a dărâmat în 2016 casa roz în care a locuit Don Pablo (foto jos) – pentru a se asigura că nu rămâne niciun şfanţ de-al lui Escobar de izbelişte. De altfel, întregul domeniu a fost scanat cu echipamente de specialitate de către o armată de oameni plătiţi regeşte de către Berdouare. “Ar putea fi bani, aur, bijuteri... Ar putea fi şi cadavre ascunse pe aici”, declara în 2016 Berdouare. Faptul că Escobar obişnuia să-şi ascundă părţi din avere nu este doar o legendă. A fost confirmat şi de către fratele lui, Roberto, fostul contabil al Cartelului Medellin, care a mărturisit în cartea lui publicată în 2009 că acesta era obiceiul lui Don Pablo. De altfel, în acelaşi an 2016 un fermier a descoperit pe un teren în apropiere de Medellin 600 de milioane de dolari, bani îngropaţi într-un butoi.

4 casa parasita jpg jpeg

Ce a găsit Berdouare la Miami? O pungă cu cocaină şi 2 seifuri (foto jos)… goale, susţine el. Cel puţin asta a lăsat să se vadă în documentarul pe care l-a filmat când a dărâmat casa roz datând din 1948 (foto jos, aşa cum arăta casa la început). Ulterior, omul de afaceri a vândut documentarul către canalul TV History. Cert este, însă, că Berdouare a dat o sumă modică în 2014 pentru acest domeniu – achiziţionându-l cu 10 milioane de dolari. Şi având, desigur, mari aşteptări că va descoperi o avere… Iar acum, după ce a curăţat întreaga proprietate , a scos-o la vânzare cu un preţ care nu-l lasă în pierdere nici în cazul în care nu a decoperit nimic din averea lui Pablo. Dar, în fapt, acum fosta proprietate a lui Escobar nu mai este decât un teren gol. Asta este ceea ce se vinde pentru aproape 16 milioane de dolari.  Dacă terenul nu se va vinde, Berdouare (care mai are 2 proprietăţi în Miami) spune că va construi aici o casă spectaculoasă.

6 seifurile lui escobar jpg jpeg
3 casa lui escobar jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate