Cât de bine arată Charlize Theron (42) în costum de baie! E o mamă fit!

24 noiembrie, 2017
Charlize Theron amazing bikini body!!! jpeg

E o perioadă agitată pentru actriţa de origine sud africană, dat fiind faptul că ultimele săptămâni a filmat pentru comedia ”Flasky”. Ei bine, miercuri, Charlize Theron a luat o mică pauză de la programul încărcat şi i-a dus pe cei doi copii ai ei la plajă, să se bucure de valurile spumoase şi de nisipul cald din Mexic.

Actriţa a plecat în Mexic de Ziua Recunoştinţei

După cum era de aşteptat, paparazzi au urmărit-o pe Charlize Theron în vacanţa din Mexic, unde a mers alături de mama sa, dar şi de copiii Jackson (5 ani) şi August (2 ani). În unele fotografii, starul hollywoodian apare doar în costum de baie, spre încântarea fanilor internauţi, care au ocazia s-o vadă pe actriţa de 42 de ani într-o ipostază rar întâlnită.

Actriţa are 42 de ani

Cât despre înfăţişarea ei, trebuie să recunoaştem că actriţa e într-o formă fizică de invidiat, afişând o siluetă ca trasă prin inel, bine tofiată. Se pare că Charlize are mare grijă cu alimentaţia ei şi nu fuge nici de la orele de sport, căci cei 42 de ani n-au niciun cuvânt de spus în înfăţişarea ei. A trecut proba costumului de baie, fără îndoială! Voi ce credeţi?

image

Şi micuţii Jackson şi August par să se fi distrat alături de mama lor adoptivă, şi de bunica lor, care s-a ocupat îndeaproape de ei. Iată câteva cadre din vacanţa lor în Los Cabo!

Charlize şi mama sa

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg